17-05-2013
Αύριο ξεκινάω γυμναστήριο!

photo

Αποτελεί η παραπάνω έκφραση ατάκα των τελευταίων ημερών; Ή μήπως των τελευταίων μηνών ίσως και χρόνων; Οι περισσότεροι μόνο στη σκέψη του γυμναστηρίου βγάζουμε σπυράκια...

 

Ανατρέψτε την κατάσταση αυτή και πάρτε το ζεστά. Ξεκινήστε μαζί με μια φίλη, φίλο η ακόμα και τον/τη σύντροφό σας. Στην αρχή θα βοηθήσει πολύ η ύπαρξη της παρέας και θα αποτελέσει και κίνητρο. Μην αγχώνεστε με την ιδέα και, ακόμα περισσότερο, μην προσπαθείτε από τις τύψεις να αναπληρώσετε τα χαμένα. Η γυμναστική θέλει τρόπο, όχι κόπο!!! Οι γυμναστές λένε πως πρέπει να γυμναζόμαστε σε τακτά διαστήματα και όχι για μεγάλη χρονική διάρκεια.

 

Επίσης, εάν το γυμναστήριο παρόλα τα παραπάνω συνεχίζει να αποτελεί μια βαρετή διαδικασία κάντε την πιο ψυχαγωγική. Γραφτείτε σε μια σχολή χορού και παρακολουθείστε τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν. Ακόμα και στα γυμναστήρια προσφέρονται ομαδικά μαθήματα με αντικείμενο όχι απλά την αερόβια άσκηση αλλά το χορό και τη δυναμική ή και την εναλλακτική γυμναστική. Δοκιμάστε κάτι από αυτά! Σίγουρα κάποιο θα σας κερδίσει και πιθανόν να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε ένα κρυμμένο σας ταλέντο!

 

www.dietup.gr