01-11-2015
Νέα μπύρα βάζει «φωτιά» στην κρεβατοκάμαρα

photo

Μια νέα μπύρα από τη Σκωτία υπόσχεται φλογερές νύχτες και «πρωταθλητισμό» στο κρεβάτι, διεκδικώντας επάξια τον τίτλο «αφροδισιακή».

 

Η σκωτσέζικη ζυθοποιία «Innis & Gunn»  δημιούργησε μια νέα διεγερτική γεύση μπύρας, την οποία ονόμασε «50 αποχρώσεις του πράσινου» και η επιλογή του ονόματος δεν είναι καθόλου τυχαία. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τζίνσενγκ, ginkgo biloba και Damiana, προκειμένου να πετύχει αυξημένη σεξουαλική επιθυμία, αύξηση στη ροή του αίματος και νευρική διέγερση, δηλαδή να εξασφαλίσει όλους τους βιολογικούς παράγοντες που απαιτούνται για ένα καλό σεξ.

 

Η μπύρα, γενικά, «ανάβει» τους άνδρες


Η μπύρα μπορεί να κάνει τους άνδρες καλύτερους στο κρεβάτι, υποστηρίζει πιστοποιημένη σεξολόγος, από το Λος Άντζελες. Σύμφωνα με την δρ Kat Van Kirk, υπάρχουν διάφοροι επιστημονικοί λόγοι, για τους οποίους μερικά ποτήρια μπύρας μπορούν να βελτιώσουν την απόδοση ενός άνδρα στην κρεβατοκάμαρα. Και σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, η ίδια πιστεύει ότι η κατανάλωση μπύρας με μέτρο βοηθά τους άνδρες να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο σεξ.

 

Η μπύρα είναι πλούσια σε φυτοοιστρογόνα, τα οποία είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι καθυστερούν τον οργασμό. Ειδικά οι άνδρες που προτιμούν τις μαύρες μπύρες, μπορούν να αναμένουν μια ώθηση στην λίμπιντο αλλά και πιο έντονες στύσεις. Αυτό οφείλεται στις μεγάλες ποσότητες σιδήρου που περιέχουν, οι οποίες αυξάνουν την ποσότητα των ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη ροή του αίματος προς το πέος.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με μελέτη από το Ιταλικό Ίδρυμα Έρευνας και Θεραπείας, ένα ποτήρι μπύρα την ημέρα μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής νόσου ή εγκεφαλικού επεισοδίου κατά το ένα τρίτο, σε σχέση με την αποχή. Αυτό υποδηλώνει ότι όταν πίνεται με μέτρο και σε συνδυασμό με την άσκηση, η μπύρα διατηρεί την καρδιά πιο υγιή, εξασφαλίζοντας στον άνδρα μεγαλύτερη καρδιο- αντοχή κατά τη διάρκεια του σεξ.

 

Τέλος, οι μπύρες περιέχουν προβιοτικά και βιταμίνες του συμπλέγματος Β, οι οποίες βοηθούν στην γενικότερη οχύρωση του οργανισμού έναντι των ασθενειών. Κατά συνέπεια, οι άντρες που καταναλώνουν μερικές μπύρες είναι λιγότερο υποτονικοί στο σεξ, κατά τους χειμερινούς μήνες.