22-11-2015
Δείτε πώς είναι το πρώτο κινητό τηλέφωνο-δονητής

photo

Σας προκαλεί να ανακαλύψετε την κρυφή πλευρά του smartphone σας και φιλοδοξεί να «δονήσει» τη σεξουαλική σας ζωή. Είναι το gadget που μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε δονητή, το κατά κόσμον IZIVIBE.

Το είδαμε κι αυτό... Στο πλαίσιο της πληθώρας «έξυπνων» συσκευών κινητής τηλεφωνίας, gadget και ευφάνταστων εφαρμογών που λανσάρονται τα τελευταία χρόνια, επινοήθηκε και το πρώτο κινητό τηλέφωνο -δονητής, το οποίο υπόσχεται να εκτονώσει τις ορμές των ενδιαφερομένων, με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο (τουλάχιστον όσον αφορά στο μέσο).

IZIVIBE

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη «θήκη» τηλεφώνου, η οποία στην άκρη της έχει μία «λαβή» και χρησιμοποιεί τη δόνηση του τηλεφώνου, προκειμένου να επιτελέσει το έργο της. Από τη στιγμή που θα προμηθευτεί κανείς το συγκεκριμένο gadget, θα πρέπει να «κατεβάσει» δωρεάν μία εφαρμογή, η οποία έχει επτά επιλογές δόνησης, για να μπορεί να ικανοποιεί κάθε... γούστο. Η εφαρμογή επιτρέπει την επικοινωνία με iPhone ή Apple Watch και μπορεί, επίσης, να ελέγχεται με τηλεχειρισμό. Ο δονητής είναι κατασκευασμένος από «ιατρικής ποιότητας» σιλικόνη και είναι υποαλλεργικός.

Σύμφωνα με τον Remy Waddle, αντιπρόσωπο της παρασκευάστριας εταιρίας, το νέο sex toy θα λανσαριστεί τον Ιούνιο του 2016, ενώ δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το κόστος του.

Πρόκειται για μία υπερβολή της τεχνολογίας ή μήπως έχει κι αυτή το κοινό της; Το μέλλον θα δείξει!