03-05-2018
«Λεύκανση» δοντιών με makeup tricks

photo

Αν τα δόντια σας δεν είναι τόσο λευκά όσο θα θέλατε, δοκιμάστε να τα κάνετε «λευκότερα» εφαρμόζοντας ορισμένα τρικς στο μακιγιάζ σας.

Ο καφές, το κόκκινο κρασί, το τσάι αλλά και το DNA σας μπορεί να είναι ορισμένοι από τους παράγοντες που σας στερούν το λευκό χαμόγελο. Αν δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να προβείτε σε πιο επεμβατικές τεχνικές ή να δοκιμάσετε τα προϊόντα λεύκανσης δοντιών, μπορείτε να εφαρμόσετε ορισμένα κόλπα στο μακιγιάζ σας.

Το κατάλληλο κραγιόν

Έχετε παρατηρήσει πώς ένα κίτρινο πουκάμισο μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται χλωμό, αντανακλώντας τις κίτρινες αποχρώσεις του στο δέρμα σας; Λοιπόν, το κραγιόν με κίτρινες αποχρώσεις (π.χ. πορτοκαλί, ροδακινί κλπ) μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα στα δόντια σας. Τα χρώματα με βάση το μπλε, είναι αυτά που θα δώσουν έναν λευκότερο τόνο στα δόντια σας. Ροζ, μοβ, τριανταφυλλί και κόκκινα (με βάση το μπλε και όχι το κίτρινο ή το πορτοκαλί) είναι τα ιδανικά χρώματα για τα χείλη σας.

Η σωστή σκιά

Επιλέξτε δροσερά χρώματα στις σκιές των ματιών, όπως το μοβ και μπλε ή πράσινο eyeliner. Αυτές οι αποχρώσεις θα βοηθήσουν στην εκτροπή των κίτρινων αποχρώσεων από τα δόντια, δημιουργώντας μια οπτική ψευδαίσθηση.

Το ιδανικό χρώμα στο δέρμα

Ένα άλλο πολύ καλό κόλπο για να λευκάνετε το χαμόγελό σας είναι να δημιουργήσετε το κατάλληλο χρώμα στο δέρμα σας. Εφαρμόζοντας   ματ makeup ή bronzer κάτω  από τα ζυγωματικά σας και κάτω από τη γέφυρα της μύτης σας, με μια απόχρωση πιο σκούρα από τον τόνο του δέρματός σας, μπορείτε να διαμορφώσετε το περίγραμμα του προσώπου σας και να βελτιώσετε το χαμόγελό σας. Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα κάνει, επίσης, τα δόντια να φαντάζουν ακόμα πιο λευκά.