08-02-2017
Ανακαλύψτε (ξανά) το Ναύπλιο!

photo

Ανακαλύψτε ξανά έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς. Το Ναύπλιο είναι μία ανάσα από την Αθήνα αλλά και σχεδόν στο κέντρο των περισσότερων αξιοθέατων της Αργολίδας. Βόλτες την πόλη, εκδρομές σε αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα στο Αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και όχι μόνο. Τα τελευταία χρόνια το Ναύπλιο έχει γίνει και ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς όλων όσοι ασχολούνται με τα extreme sports. Ποδηλασία, kayak, ράφτινγκ αλλά και πολλά άλλα μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στις διακοπές σας ή σε ένα απλό Σαββατοκύριακο απόδρασης από την καθημερινότητα.

Για τη διαμονή σας επιλέξτε το The Grove Seaside Hotel. Ένα πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο 4* στο Δρέπανο, μόλις 10 χλμ από την πόλη του Ναυπλίου, πάνω στη θάλασσα και με όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. Καλό φαγητό, άψογη εξυπηρέτηση αλλά και φιλικό περιβάλλον δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις να για νιώσετε σαν στο σπίτι σας! Το ξενοδοχείο ανακαινίστηκε φέτος και διαθέτει επίσης δωμάτια με πρόσβαση σε ΑΜΕΑ αλλά και ειδικές προδιαγραφές για την πρόσβαση στην παραλία. Ιδανικό μέρος και για τα παιδιά αφού διαθέτει πισίνα-παιδική και ενηλίκων- αλλά και παιδική χαρά, γήπεδο του τένις, γήπεδο βόλεϊ και κήπο για ατελείωτο παιχνίδι.

Για να κάνετε την κράτηση σας στο The Grove Seaside Hotel τηλεφωνήστε στο +30 27520 92020 ή στείλτε e mail στο info@thegrove.gr.

Για να οργανώσετε την extreme sports εκδρομή σας και όχι μόνο επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του landlife, www.landlife.gr.