ΕΟΦ: Αποσύρει συμπληρώματα διατροφής λόγω μη εγκεκριμένης ουσίας

Τη διακίνηση έξι συμπληρωμάτων διατροφής απαγόρευσε ο ΕΟΦ, καθώς ανιχνεύθηκε μη εγκεκριμένη ουσία.

Στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης έξι συμπληρωμάτων διατροφής προχωρά ο ΕΟΦ καθώς ανιχνεύτηκε η μη εγκεκριμένη ουσία alphaglycerylphosphorylcholine (GPC) (novel food).

Πρόκειται για τα συμπληρώματα διατροφής NAPALM PRE-CONTEST PUMPED STIMULANT FREE με γεύση Watermelon, Lychee, Dragon-Fruit, Mango-lemon και Cherrylemon, SKULL LABS SKULL CRUSHER με γεύση Mango-passion fruit, της πολωνικής εταιρείας FITNESS AUTHORITY Sp.z.o.o. (παραγωγός).

Τα προϊόντα αυτά τα προμηθεύτηκαν οι αποδέκτες από τη Βουλγαρία. Επιπλέον, τα προϊόντα δεν είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ.

Οι επιχειρήσεις που τα έχουν προμηθευτεί υποχρεούνται να τα αποσύρουν από την αγορά.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

14ο Συνέδριο «Future of Healthcare in Greece»: Ο Δρόμος προς την Υγειονομική Περίθαλψη Βασισμένη στην Αξία

Η «Διαμόρφωση ενός Υγιούς Μέλλοντος: Ο Δρόμος προς την Υγειονομική Περίθαλψη Βασισμένη στην Αξία» είναι το κεντρικό θέμα του 14ου Συνεδρίου «Future of Healthcare in Greece» που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στην Αθήνα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis

Συνεχίζεται για δέκατη χρονιά η μεγάλη προσφορά της ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από την υποστήριξη του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ που υλοποιεί το Ινστιτούτο Prolepsis σε σχολεία ευπαθών περιοχών της χώρας.

Η σχέση των εφήβων με τους γονείς τους: Νεότερα ερευνητικά δεδομένα του ΕΠΙΨΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, στις 15 Μαΐου, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής - ΕΠΙΨΥ δημοσιοποιεί σχετικά ευρήματα της πιο πρόσφατης (2022) Πανελλήνιας έρευνας για τις συμπεριφορές που συνδέονται με την υγεία των έφηβων- μαθητών.