«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί»

Αυτό είναι το μήνυμα της «Λάμψης» με αφορμή τη διοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο του «Χρυσού Σεπτέμβρη»

«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί». Το μήνυμα αυτό δίνει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη», ο οποίος με αφορμή τον «Χρυσό Σεπτέμβρη» (Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Παιδικής, Εφηβικής Ηλικίας), διοργανώνει στις 16 Σεπτεμβρίου (18:00-21:00), στον Λευκό Πύργο, εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση των προσπαθειών για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας των παιδιών με καρκίνο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος με κίτρινο, που είναι το χρώμα του παιδικού καρκίνου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν γονείς και παιδιά του Συλλόγου, καθώς και η ψυχοκοινωνική ομάδα, που θα ενημερώνει το κοινό για το έργο της Λάμψης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η ομάδα των animateur Υupi Yaya, που θα κάνουν δράσεις εμψύχωσης – face painting για τα παιδιά, καθώς και η Dj Μαρίνα Σατανάκη.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Υπουργείο Υγείας: Γενικά μέτρα προστασίας του πληθυσμού σε περίπτωση μεταφοράς αφρικανικής σκόνης

Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε εγκύκλιο με θέμα: «Προστασία της Δημόσιας Υγείας στην περίπτωση μεταφοράς αφρικανικής σκόνη».

Kαινοτόμο πρόγραμμα Τεχνητής Νοημοσύνης για ΑμεΑ

Με το καινοτόμο πρόγραμμα «ΑμεΑ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη» άτομα με αναπηρία θα εκπαιδευτούν ώστε να μπορούν να εργαστούν “εκπαιδεύοντας” συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης.

Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας: «Η υγεία του πληθυσμού υπό το πρίσμα της κλιματικής κρίσης».

Η Ελληνική Εταιρεία Δημόσιας Υγείας (Ε.Ε.Δ.Υ.) διοργανώνει το Πανελλήνιο Συνέδριο Δημόσιας Υγείας, στις 13–15 Ιουνίου 2024, με θέμα «Η υγεία του πληθυσμού υπό το πρίσμα της κλιματικής κρίσης».