ΚΕΘΕΑ: «Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο που καταργεί τους φορείς απεξάρτησης!»

Με σύνθημα «Σώστε της Απεξάρτηση!», ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ θα συμμετέχει στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων στο Υπουργείο Υγείας, την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023. 

Στάση εργασίας και κινητοποιήσεις ανήγγειλαν οι εργαζόμενοι του ΚΕΘΕΑ με στόχο να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο το οποίο ετοιμάζει η κυβέρνηση και «καταργεί από 1/1/2024 το ΚΕΘΕΑ και όλους τους φορείς απεξάρτησης».

Με σύνθημα «Σώστε της Απεξάρτηση!» ο Σύλλογος Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ θα συμμετέχει στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων στο Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023.

Η ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ:

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ!

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει άμεσα νομοσχέδιο που καταργεί από 1/1/2024 το ΚΕΘΕΑ και όλους τους φορείς απεξάρτησης. Διαλύει οργανισμούς με χρόνια ιστορίας και προσφοράς στις τοπικές κοινωνίες. Τίποτα από όσα χρειαζόμαστε για μια εθνική πολιτική για τις εξαρτήσεις δεν εξασφαλίζεται με την επιχειρούμενη διοικητική, γραφειοκρατική συνένωση δομών.

Στην πραγματικότητα, αντί για «μεταρρύθμιση» έχουμε ανατίναξη του πεδίου της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων, με επικίνδυνες συνέπειες πρωτίστως για τους εξυπηρετούμενους και την κοινωνία.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ συμμετέχει στην κινητοποίηση σωματείων και φορέων στο Υπουργείο Υγείας στην Αθήνα την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου στις 12:00. Ο Σύλλογος πραγματοποιεί την ίδια μέρα στάση εργασίας από τις 11:00 ως τις 15:00 με κινητοποιήσεις και σε άλλες πόλεις.

Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για τον ΕΟΠΑΕ!

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

14ο Συνέδριο «Future of Healthcare in Greece»: Ο Δρόμος προς την Υγειονομική Περίθαλψη Βασισμένη στην Αξία

Η «Διαμόρφωση ενός Υγιούς Μέλλοντος: Ο Δρόμος προς την Υγειονομική Περίθαλψη Βασισμένη στην Αξία» είναι το κεντρικό θέμα του 14ου Συνεδρίου «Future of Healthcare in Greece» που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στην Αθήνα.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Prolepsis

Συνεχίζεται για δέκατη χρονιά η μεγάλη προσφορά της ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από την υποστήριξη του Προγράμματος Σίτισης και Προώθησης Υγιεινής Διατροφής – ΔΙΑΤΡΟΦΗ που υλοποιεί το Ινστιτούτο Prolepsis σε σχολεία ευπαθών περιοχών της χώρας.

Η σχέση των εφήβων με τους γονείς τους: Νεότερα ερευνητικά δεδομένα του ΕΠΙΨΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας, στις 15 Μαΐου, το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής - ΕΠΙΨΥ δημοσιοποιεί σχετικά ευρήματα της πιο πρόσφατης (2022) Πανελλήνιας έρευνας για τις συμπεριφορές που συνδέονται με την υγεία των έφηβων- μαθητών.