Θρόμβωση: 3 φυσικές λύσεις πρόληψης

Η θρόμβωση είναι μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση για την υγεία. Δείτε πώς 3 φυσικούς τρόπους που μειώνουν τις πιθανότητες να την εκδηλώσουμε

Τρώτε άφθονα ψάρια: Τα ψάρια, εκτός από νόστιμα, είναι ιδιαίτερα θρεπτικά, με πολλές ευεργετικές ιδιότητες. Εύπεπτα, πλούσια σε πρωτεΐνες, με λίγες θερμίδες, πλούσια σε Ω-3 λιπαρά οξέα, βελτιώνουν τη διάθεσή μας ενώ προστατεύουν την καρδιά. Παράλληλα, εμποδίζουν τη θρόμβωση του αίματος.

Πίνετε νερό: Σύμφωνα με μελέτες, άτομα που πίνουν τουλάχιστον 7 ποτήρια κάθε μέρα, έχουν σημαντικά μικρότερο κίνδυνο να υποστούν θρόμβωση με απόφραξη των αρτηριών της καρδιάς λόγω στεφανιαίας νόσου.

Κάντε όπως οι Άγγλοι: Το τσάι παρέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών ουσιών που αποτρέπουν τη θρόμβωση του αίματος, συμβάλλοντας έτσι στην πρόληψη καρδιακών προσβολών.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

3 μπαχαρικά που αποδεδειγμένα μειώνουν τον πόνο

Ορισμένα μπαχαρικά δεν προσδίδουν μόνο γεύση στο φαγητό. Η επιστημονική έρευνα έχει αποδείξει ότι έχουν και αναλγητική δράση.

Ο διαλογισμός βελτιώνει την προσαρμοστικότητα

Ορισμένες τεχνικές διαλογισμού μπορούν να «απελευθερώσουν» τους ανθρώπους από την αυστηρότητα και την ακαμψία και να τους βοηθήσουν να λειτουργούν με μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα, σύμφωνα με νέα μελέτη από την Ολλανδία.

Τι είναι το Theta Healing

Είναι αλήθεια  ότι οι διάφορες ιδέες που πιστεύουμε σαν αληθινές και χρησιμοποιούμε σαν βάση για τις καθημερινές μας πράξεις, αυτό που με απλά λόγια ονομάζουμε πεποιθήσεις μπορεί να καταστούν, περιοριστικές.