Είναι ασφαλής η χρήση του κυλίνδρου αφρού σε άτομα με ψωρίαση;

Οι ειδικοί απαντούν ναι, αλλά υπό προϋποθέσεις καθώς μπορεί να είναι λίγο δύσκολο στη χρήση του στην περίπτωση που πάσχετε από ψωρίαση.

Μπορεί ορισμένα σημεία στο δέρμα σας που είναι ευαίσθητα ακόμα και στην αφή να καταστήσουν τη χρήση του δυσάρεστη καθώς η κύλιση του σώματός στο ρολό αφρού απαιτεί να ασκήσετε πίεση σε αυτές τις περιοχές. Μπορείτε, επομένως, να ξεκινήσετε με τη χρήση του σε περιοχές του σώματος που δεν έχουν επηρεαστεί από την ψωρίαση. Μια άλλη επιλογή είναι να μειώσετε την πίεση που ασκείτε σε περιοχές με ψωρίαση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν κύλινδρο αφρού για να ασκήσετε ελαφριά πίεση σε αυτά τα σημεία στην αρχή. Μπορείτε να βρείτε και διάφορα βίντεο στο διαδίκτυο που προτείνουν ήπιες ασκήσεις.

Μια άλλη μέθοδος είναι, για παράδειγμα, να χρησιμοποιήσετε μια κάλτσα συμπίεσης που θα βρείτε στο φαρμακείο ή σε καταστήματα με ορθοπεδικά είδη και να βάλετε αρκετή ενυδατική κρέμα στο δέρμα σας. Με αυτόν τον τρόπο, το δέρμα αποκτά αρκετή ενυδάτωση γεγονός που το προστατεύει από τις πιέσεις, ενώ ο κύλινδρος αφρού δεν έρχεται σε απευθείας επαφή με το δέρμα. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε έναν κύλινδρο αφρού που να είναι μέτριας σκληρότητας ή μαλακός.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Η Καθημερινή δραστηριότητα αντισταθμίζει τον κίνδυνο θανάτου από την καθιστική ζωή

Μόλις 20-25 λεπτά καθημερινής σωματικής δραστηριότητας μπορεί να είναι αρκετά για να αντισταθμίσουν τον αυξημένο κίνδυνο θανάτου λόγω του καθιστικού τρόπου ζωής

Η σωματική δραστηριότητα νωρίς το πρωί επηρεάζει τη διαχείριση του βάρους

Η μέτρια έως έντονη σωματική δραστηριότητα κατά τις πρωινές ώρες, από τις 7 έως τις 9 π.μ., φαίνεται ότι είναι η πιο ευνοϊκή για την καταπολέμηση της παχυσαρκίας, σύμφωνα με ανάλυση που δημοσιεύεται στο περιοδικό της Εταιρείας Παχυσαρκίας «Obesity».

Η απροσδόκητη σχέση μεταξύ ψωρίασης και υψηλής αρτηριακής πίεσης

Αν και οι δύο συνθήκες φαίνονται ασύνδετες, υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση. Ενημερωθείτε παρακάτω για τρόπους καταπολέμησης της υπέρτασης εάν έχετε ψωρίαση.