Δωρεάν αιματολογικοί έλεγχοι στις γειτονιές της Αθήνας

Δωρεάν αιματολογικοί έλεγχοι σε όλα τα μέλη των Λεσχών Φιλίας στις γειτονιές της Αθήνας -Κοινή δράση του Υπουργείου Υγείας και του Δήμου Αθηναίων

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης εγκαινιάζουν σειρά δράσεων, σε συνεργασία με την 1η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) στις Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων.

Ειδικότερα, κλιμάκιο ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού θα επισκεφθεί και τις 25 Λέσχες Φιλίας του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου στα μέλη τους να γίνει ο απαραίτητος αιματολογικός και βιοχημικός εργαστηριακός έλεγχος.

Σήμερα, κλιμάκιο των γιατρών και νοσηλευτών επισκέφθηκε τη Λέσχη Φιλίας Γκράβας, όπου τα περίπου 200 άτομα, μέλη της Λέσχης, υποβλήθηκαν σε αιματολογικό- βιοχημικό εργαστηριακό έλεγχο και μέτρηση. Παράλληλα, υπήρχε η δυνατότητα συνταγογράφησης.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, υπογράμμισε: «Καλωσορίζουμε τις νέες δράσεις που ξεκινούν με την υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και καλούμε τα εκατοντάδες μέλη των 25 Λεσχών Φιλίας του Δήμου Αθηναίων να έρθουν στις Λέσχες και να υποβληθούν στις εξετάσεις που θα παρέχονται δωρεάν. Πρωτοβουλίες ουσίας όπως αυτές, ενισχύουν το έργο των έξι Δημοτικών μας Ιατρείων στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας -όπου ήδη παρέχονται άριστες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας- και προάγουν την αξία της πρόληψης, συμβάλλοντας στη βελτίωση της υγείας των δημοτών μας».

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα