5ο Forum Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος: «Οι ακούσιες νοσηλείες είναι το σύμπτωμα ενός συστήματος που νοσεί. Προτάσεις για αλλαγή»

Το Forum Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος είναι ένας ετήσιος θεσμός, που έχει ως στόχο τη συνάντηση της επιστημονικής κοινότητας για την ανάπτυξη ενός ανοιχτού διαλόγου, πάνω στα θέματα ψυχικής υγείας της χώρας.

120

Ειδικοί επιστήμονες

630

Παθήσεις

80

Σύλλογοι ασθενών

< 1000

Θεραπείες

spot_img
spot_img

Καρκίνος του Μαστού: Πως μπορείς να τον προλάβεις έγκαιρα

H Δρ. Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα, Χειρουργός – Γυναικολόγος, Ειδικός Μαστολόγος, Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας μας δίνει πολύτιμες συμβουλές πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού.

Φλεγμονή: Ποια διατροφή την καταπολεμά

Σύμφωνα με έρευνες, η κακή διατροφή αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα κινδύνου για την εκδήλωση χρόνιας φλεγμονής καθώς και την ανάπτυξη χρόνιων νόσων.

Life Stories

Νάγια Νικολοπούλου: «Η θετική σκέψη είναι το καλύτερο φάρμακο για τη σκλήρυνση κατά πλάκας»

Νάγια Νικολοπούλου: «Το χαμόγελο και η αισιοδοξία, το αποτελεσματικότερο φάρμακο για την σκλήρυνση κατά πλάκας»

Γεωργία Κόμπου: «Έχω μεταστατικό καρκίνο 4ου σταδίου και 4 χρόνια μετά ζω, ονειρεύομαι, δημιουργώ»

Στη πιο δημιουργική φάση της ζωής της, η Γεωργία Κόμπου βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν επιθετικό μεταστατικό καρκίνο και οι γιατροί της έδωσαν 3 μήνες ζωής. Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά τη διάγνωση, γιορτάζει με ευγνωμοσύνη τα 55 γενέθλιά της και κάνει όνειρα για το μέλλον.
spot_imgspot_img

Στην Ελλάδα το 21ο Παγκόσμιο Συνέδριο για τον Καρκίνο του Μαστού και την Υγεία του Μαστού

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί το 21ο Παγκόσμιο Συνεδρίου για τον Καρκίνο του Μαστού και την Υγεία του Μαστού (21st SIS World Congress on BreastCancer and BreastHealthcare), από τις 3 έως 6 Μαΐου 2023, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου.

Sheri Brynard: η πρώτη πτυχιούχος δασκάλα με σύνδρομο Down (Βίντεο)

Η ιστορία ζωής της 41χρονης Sheri Brynard είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Γεννήθηκε στην Νότια Αφρική πριν από 41 χρόνια, μια εποχή όπου οι αντιλήψεις των ανθρώπων για το σύνδρομο Down ήταν εντελώς διαφορετικές σε σχέση με σήμερα.
spot_img

Τηγανίτες Vs Pancakes;

Οι τηγανίτες θεωρούνται ίσως η παλαιότερη και πιο διαδεδομένη τροφή. Ποια είναι όμως η διατροφική τους αξία;

Κρουασάν σοκολάτας ή ταχινόψωμο Ρόδου

Το κρουασάν σοκολάτας είναι αναμφισβήτητα ένα αγαπημένο γλυκό πρωινό,  αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η παράδοση μας μπορεί να κρύβει αρτοσκευάσματα εξίσου νόστιμα αλλά και υγιεινά

Κρουασάν σοκολάτας ή σταφιδόψωμο;

Το κρουασάν σοκολάτας είναι αναμφισβήτητα ένα αγαπημένο γλυκό πρωινό,  αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η παράδοση μας μπορεί να κρύβει αρτοσκευάσματα εξίσου νόστιμα αλλά και υγιεινά.

Πρωινό: δημητριακά ή healthy bowl;

Μια από τις πιο αγαπημένες επιλογές πρωινού για μικρούς και μεγάλους είναι ένα μπωλ με γάλα και δημητριακά
spot_img