24-05-2018
Πώς διατηρούν τα μοντέλα τη λάμψη τους; 4 απλά μυστικά

photo

Ζουν από την ομορφιά τους, κλέβουν την παράσταση σε κάθε τους εμφάνιση και οι περισσότερες γυναίκες θα ήθελαν να είναι στη θέση τους. Τι είναι αυτό που τις κάνει τόσο λαμπερές; Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά τους.

 

Αν και τα γονίδια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εμφάνιση, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει «ασχημόπαπα» να μεταμορφώνονται σε «κύκνους». Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι, ναι μεν τα γονίδιά μας δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε, αλλά σίγουρα υπάρχουν τρόποι για να αγγίξουμε τη δική μας τελειότητα. Τα μοντέλα ακολουθούν κάποια απλά βήματα. Ακολουθήστε τα κι εσείς και «κλέψτε» τη δική τους λάμψη.

 

Φροντίζουν ανελλιπώς για την ενυδάτωσή τους

 

Η σωστή ενυδάτωση, παίζει τεράστιο ρόλο στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, ενώ παράλληλα συμβάλλει σημαντικά στην νεανική όψη της επιδερμίδας. Αποφύγετε τα αναψυκτικά και αντικαταστήστε τα με νερό. Μην περιμένετε να διψάσετε για να το πιείτε. Η δίψα υποδηλώνει ότι ο οργανισμός έχει ήδη αρχίσει να αφυδατώνεται. Η ποσότητα υγρών που πρέπει να πίνει κανείς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η κατάσταση της υγείας του, η θερμοκρασία και η φυσική δραστηριότητα. Πιείτε λοιπόν αρκετά υγρά, σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα. Για να κάνετε το νερό σας πιο δροσιστικό και να του δώσετε λίγη γεύση, μπορείτε να προσθέσετε λίγο αγγούρι ή λεμόνι.

 

Οι φυτικές ίνες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής τους

 

Αποτελούν το κλειδί για να διατηρήσετε το βάρος σας σε χαμηλά επίπεδα, ενεργοποιώντας παράλληλα το μεταβολισμό σας. Επιπλέον, οι φυτικές ίνες, σας βοηθούν να διατηρήσετε υγιές το πεπτικό σας σύστημα. Ενσωματώστε τις στην διατροφή σας και τα αποτελέσματα στο σώμα σας θα είναι θεαματικά. Προσοχή! Οι φυτικές ίνες ως γαρνιτούρα ενός παχυντικού γεύματος, δεν θα έχουν αποτέλεσμα.

 

Κοιμούνται καλά

 

Τα μοντέλα μπορεί να έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο πότε δεν παραμελούν τον ύπνο τους.  Η Lily Aldridge, γνωστό μοντέλο της Victoria Secret, έχει παραδεχτεί πως κοιμάται τουλάχιστον επτά ώρες την ημέρα. Ο σωστός ύπνος, θα τονώσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και ταυτόχρονα θα σας κάνει να δείχνετε «φρέσκια» (και... λαχταριστή). Σύμφωνα με μια νέα μελέτη του Εθνικού Ιδρύματος της Αμερικής, τα άτομα των ηλικιών 18-64 θα πρέπει να κοιμούνται 7-9 ώρες.

 

Ασκούνται συστηματικά

 

Η γυμναστική δε βοηθάει απλά να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας, αλλά σας χαρίζει και άψογη επιδερμίδα. Όταν ιδρώνουμε, οι πόροι του δέρματός μας ανοίγουν και απελευθερώνονται οι επιβλαβείς τοξίνες. Επιπλέον, προσφέρει ευεξία, κάτι που αυτομάτως αντανακλάται στην εμφάνισή μας. Όπως έδειξε η έρευνα Canadian Health Measures, δεν έχει σημασία πόσο συχνά ασκείται κάποιος, αρκεί να γυμνάζεται συνολικά 150 λεπτά την εβδομάδα.