14-09-2017
Έκτακτη νυχτερινή έξοδος; Περιποίηση express για πρόσωπο και μαλλιά

photo

Η προετοιμασία για τη βραδινή έξοδο είναι μία ιεροτελεστία που, για πολλές γυναίκες, μπορεί να ξεκινάει ακόμα και ημέρες πριν. Τι γίνεται, όμως, όταν πρόκειται για μια έκτακτη πρόσκληση;

 

Σίγουρα αυτός δεν είναι λόγος για να αρνηθείτε. Η πρόσκληση μπορεί να ήρθε την τελευταία στιγμή και ο χρόνος που έχετε για την προετοιμασία σας να είναι ελάχιστος, όμως μην πανικοβάλλεστε! Υπάρχει τρόπος να κάνετε άλλη μία εμφάνιση στα πρότυπα των σταρς. Αρκεί να εκμεταλλευτείτε σωστά το χρόνο σας. Παρακάτω θα βρείτε 2 θεραπείες express για το πρόσωπο και τα μαλλιά σας.

 

«Φρέσκο» πρόσωπο με μήλο

 

Το μήλο είναι ιδανικό για την ενυδάτωση, ενώ επιπλέον καθαρίζει και θρέφει το δέρμα με υγιή συστατικά. Η μάσκα με μήλο, αν και πανεύκολη, χαρίζει απαλό και λαμπερό δέρμα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς καθόλου κόπο.

 

Οδηγίες

 

Τρίψτε ένα μήλο ή όσο χρειάζεται για να καλύψετε την επιφάνεια που θέλετε να ενυδατώσετε. Αφήστε το για 15-20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύντε με χλιαρό νερό.

 

 

Στιλπνά μαλλιά με μπύρα

 

Η μπύρα λειτουργεί ως εξαιρετικό τονωτικό για τα μαλλιά. Οι πρωτεΐνες (λυκίσκου και βύνης) που περιέχει συμβάλλουν στη διόρθωση των κατεστραμμένων λεπιών της τρίχας και παρέχουν τροφή στα θυλάκιά της. Η διαδικασία αυτή προσδίδει στιλπνότητα και λάμψη στα μαλλιά.

 

Οδηγίες

 

Λούστε τα μαλλιά σας κανονικά με το σαμπουάν και στη συνέχεια εφαρμόστε μπύρα από τη ρίζα έως τις άκρες.

Τρίψτε την μπύρα καλά στο τριχωτό της κεφαλής σας με κυκλικές κινήσεις.

Αφήστε τη να «καθίσει» για περίπου πέντε λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.