24-05-2018
Πού και πότε να φοράτε το άρωμά σας για να «κρατάει» περισσότερο

photo

Η εφαρμογή του αρώματος είναι κάτι περισσότερο από ένα βιαστικό ψέκασμα, λίγο πριν κλείσετε την πόρτα πίσω σας. Είναι μία ιεροτελεστία, η οποία πρέπει να ακολουθείται ευλαβικά, προκειμένου να σηκώνετε θύελλες στο πέρασμά σας.

Η Coco Chanel είπε κάποτε ότι μία γυναίκα πρέπει να φοράει άρωμα εκεί που θα ήθελε να την φιλήσουν. Ενώ αυτό εμπεριέχει μια μεγάλη δόση αλήθειας, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ορισμένα επιπλέον τιπς μπορούν να ολοκληρώσουν το πρωτόκολλο του αρωματίσματος  και να σας εξασφαλίσουν διάρκεια, χωρίς να χρειαστεί να καταθέσετε μια περιουσία στη βιομηχανία της αρωματοποιίας .

Πού

Οι περιοχές του σώματος όπου είναι αισθητός ο καρδιακός παλμός, είναι τα σημεία όπου τα αιμοφόρα αγγεία βρίσκονται πλησιέστερα στο δέρμα. Από αυτά τα σημεία πηγάζει θερμότητα, η οποία μπορεί να βοηθήσει το άρωμα να εκλυθεί από το δέρμα σας στον αέρα.

Εφαρμόστε το, λοιπόν, στο εσωτερικό των καρπών, στη βάση του λαιμού, πίσω από τα αφτιά, στη «σχισμή» του στήθους, πίσω από τα γόνατα και στο εσωτερικό των αγκώνων.

Ένα ψέκασμα στα μαλλιά σας είναι, επίσης, ένας πολύ καλός τρόπος για να αφήσετε ένα απαλό άρωμα στο πέρασμά σας.  Ωστόσο, το άρωμα θα πρέπει να εφαρμόζεται στα μαλλιά μόνο όταν είναι φρεσκολουσμένα, διαφορετικά, τα φυσικά έλαια και τυχόν προϊόντα  styling  θα επηρεάσουν την οσμή. Ψεκάστε με φειδώ και από απόσταση περίπου 20 εκατοστών, διότι η αλκοόλη που περιέχει μπορεί να αφυδατώσει τα μαλλιά σας.

Πώς

Η εφαρμογή του αρώματος είναι το απλούστερο των θεμάτων - απλά ψεκάστε ή βάλτε μερικές σταγόνες στα σωστά σημεία. Μην τρίβετε τους καρπούς σας, γιατί έτσι μειώνεται η διάρκειά του.

Αποφύγετε, επίσης, να ψεκάζετε το άρωμά σας  στον αέρα και στη συνέχεια να περνάτε από κάτω, όπως έλεγαν κάποτε. Με αυτόν τον τρόπο, μία ποσότητά του πάει χαμένη και οι καιροί που ζούμε δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους σπατάλες.

Πότε

Ένα άρωμα θα εξασθενίσει γρηγορότερα όταν το δέρμα στο οποίο εφαρμόζεται είναι ξηρό. Γι' αυτό βάλτε πρώτα μία άοσμη ενυδατική κρέμα στο σώμα σας, μόλις βγείτε από το ντους, όταν οι πόροι του δέρματος είναι ακόμα ανοιχτοί. Αυτό θα είναι μια εξαιρετική προετοιμασία για την εφαρμογή του αρώματος και θα επεκτείνει τη διάρκειά του.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαζελίνη. Τα σταγονίδια του αρώματος θα παραμείνουν στην επιφάνεια του δέρματος, καθώς θα τα εμποδίζει η βαζελίνη να εισχωρήσουν στους πόρους, γεγονός το οποίο μπορεί να μειώσει ή να εξαλείψει την ανάγκη να εφαρμόσετε εκ νέου το άρωμά σας αργότερα μέσα στην ημέρα.

Η χρήση περισσότερων από ένα προϊόντων της ίδιας σειράς είναι, επίσης, μια πολύ καλή ιδέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρώτα το αρωματικό γαλάκτωμα ή τη λοσιόν σώματος και στη συνέχεια να ψεκάσετε το άρωμά σας. Ο συνδυασμός των δύο προϊόντων θα σας χαρίσει πληρότητα στο άρωμα και διάρκεια για όλη την ημέρα.

photo

EAU DE PARFUM Ι, με φρέζια, πατσουλί, βανίλια και περγαμότο. Η αρχική φρουτώδης αίσθηση μεταμορφώνεται σε μία φλοράλ αρωματική καρδιά που ανθίζει. Η σειρά συμπληρώνεται από ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος, πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, πηγή ενέργειας για την επιδερμίδα, ΚΟΡΡΕΣ

photo