Ο ΙΣΑ ενώνει τις δυνάμεις του με την ΕΔΑΕ για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος

Η εκστρατεία ενημέρωσης ΔΕΡΜΑΪΟΣ πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από την Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), υπό την αιγίδα του ΙΣΑ.

Η ευαισθητοποίηση του κοινού για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση των δερματολογικών καρκίνων ήταν ο στόχος της επιτυχημένης εκστρατείας ενημέρωσης ΔΕΡΜΑΪΟΣ που πραγματοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία (ΕΔΑΕ), υπό την αιγίδα του ΙΣΑ.

Η εκστρατεία της ΕΔΑΕ που έχει μήνυμα «Το πως θα ζήσεις το καλοκαίρι σου, είναι στο χέρι σου. ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟ ΣΟΥ», πραγματοποιείται το Μάιο, που είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του δέρματος.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης συνεχάρη τον Πρόεδρο Ι. Μπάρκη και το Δ.Σ της ΕΔΑΕ, για την αξιόλογη αυτή δράση και επεσήμανε τα εξής:

« Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και το ΕΔΔΥΠΠΥ, ενώνουν τις δυνάμεις τους, με την Ελληνική Δερματολογική & Αφροδισιολογική Εταιρεία για την ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά με τη σημασία της πρόληψης του σοβαρού αυτού καρκίνου καθώς και της ετήσιας επίσκεψης στον δερματολόγο. Συμμετέχουμε σε τέτοιες αξιόλογες ενέργειες, και προτρέπουμε τους συμπολίτες μας να ενημερωθούν και να προβούν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, με γνώμονα την πρόληψη που είναι προτιμότερη και καλύτερη από την θεραπεία».

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Στην Αθήνα το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας

Το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας (8th World Conference on Research Integrity ) συνδιοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το WCRI Foundation.

ΕΟΔΥ: Τι ανακοίνωσε για την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην  Μαγνησία

Με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην ΠΕ Μαγνησίας, οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ συστήνουν την αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής για την αποφυγή της δευτερογενούς μετάδοσης της νόσου.

“Αγλαΐα Κυριακού”: Κανονικά θα λειτουργούν από Δευτέρα 3 Ιουνίου τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου

Κανονικά  θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 3 Ιουνίου τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".