Το μήνυμα του Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη για την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καπνίσματος

«Ας δεσμευτούμε να σταματήσουμε ό,τι «μαυρίζει» την Υγεία των πόλεων μας, τη φυσική κατάσταση του οργανισμού μας και τον αέρα που αναπνέουμε».

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργος Πατούλης στέλνει το δικό του μήνυμα:

«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καθιέρωσε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος για να επιστήσει την παγκόσμια προσοχή στην επιδημία του καπνού και στις καταστροφικές επιπτώσεις που προκαλεί.

Με σεβασμό στον εαυτό μας και στους συμπολίτες μας, στο περιβάλλον και την Υγεία του πλανήτη, ας δεσμευτούμε για την διακοπή του καπνίσματος και την παροχή βοήθειας, σε  όσους ακόμη υφίστανται την ισχυρή εξάρτηση από τη νικοτίνη ώστε να απαλλάξουμε οριστικά τα σπίτια, τα γραφεία και τις πόλεις μας από τον καπνό.

Ας δεσμευτούμε να σταματήσουμε ό,τι «μαυρίζει» την Υγεία των πόλεων μας, τη φυσική κατάσταση του οργανισμού μας και τον αέρα που αναπνέουμε.

Φέτος και Για Πάντα Δεσμευόμαστε και Σταματάμε το Κάπνισμα».

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Στην Αθήνα το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας

Το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας (8th World Conference on Research Integrity ) συνδιοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το WCRI Foundation.

ΕΟΔΥ: Τι ανακοίνωσε για την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην  Μαγνησία

Με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην ΠΕ Μαγνησίας, οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ συστήνουν την αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής για την αποφυγή της δευτερογενούς μετάδοσης της νόσου.

“Αγλαΐα Κυριακού”: Κανονικά θα λειτουργούν από Δευτέρα 3 Ιουνίου τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου

Κανονικά  θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 3 Ιουνίου τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".