Θετική Φωνή: Ομάδες αλληλοβοήθειας ατόμων που ζουν με HIV

Για 4η χρονιά στην Αθήνα και για 2η χρονιά στη Θεσσαλονίκη η Θετική Φωνή – Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος διοργανώνει ομάδες αλληλοβοήθειας ανθρώπων που ζουν με HIV.

Οι ομάδες αλληλοβοήθειας Positive Point παρέχουν ένα ασφαλές περιβάλλον όπου τα άτομα μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες, σκέψεις, συναισθήματα, ανησυχίες και ερωτήσεις σχετικά με τον HIV, να γνωρίσουν άλλα άτομα που βιώνουν παρόμοιες εμπειρίες, να μάθουν περισσότερα για τον ιό, τις θεραπείες, τις τελευταίες εξελίξεις και πώς να διαχειρίζονται καλύτερα την καθημερινότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για δήλωση συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε email στο gpapadopetrakis@positivevoice.gr (Αθήνα) και στο amanolopoulou@positivevoice.gr (Θεσσαλονίκη) ή να τηλεφωνείτε στο 2108627572 (Αθήνα) και στο 2315525020 (Θεσσαλονίκη).

Εάν επιθυμείτε να συμβάλλετε στο έργο της Θετικής Φωνής, στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, συμπληρώστε τη φόρμα εθελοντισμού εδώ: https://bit.ly/3Imikhy

Λίγα λόγια για τη Θετική Φωνή

Η Θετική Φωνή είναι ο Σύλλογος Οροθετικών Ελλάδος, ο σύλλογος των ατόμων που ζουν με τον HIV. Έχει πάνω από 500 εγγεγραμμένα μέλη, πάνω από 30 υπαλλήλους και ένα δίκτυο 550 ενεργών εθελοντών σε όλη την Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2009 με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των οροθετικών ατόμων, την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του HIV/AIDS, καθώς και τον περιορισμό των κοινωνικών και οικονομικών επιπτώσεών του στην Ελλάδα. https://positivevoice.gr/

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Τα «άγνωστα» συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Τα κλασικά συμπτώματα πιθανότατα τα γνωρίζετε ήδη. Όμως υπάρχουν κι άλλα, «περίεργα» σημάδια, τα οποία δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Η αλήθεια για τις δίαιτες αποτοξίνωσης

Η λέξη αποτοξίνωση είναι ευρέως διαδεδομένη σε όσους ασχολούνται με δίαιτες και αδυνάτισμα. Δίαιτες αποτοξίνωσης είναι διαθέσιμες σε περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία ακόμα και στο διαδίκτυο.

Η Αυστραλία ξεκινά έρευνα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία της COVID-19

Η Αυστραλία ανακοίνωσε σήμερα τη διεξαγωγή έρευνας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία της COVID-19 και κυρίως τους δραστικούς περιορισμούς που επέβαλε στα ταξίδια ή την αργή υλοποίηση της εκστρατείας εμβολιασμού.