Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας: Έκτακτο κάλεσμα για αιμοδοσία για τους τραυματίες του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας καλεί τους πολίτες να συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια ανακούφισης των θυμάτων της τραγωδίας, προσφέροντας αίμα στις πλησιέστερες Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας σε όλη τη χώρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνεται ότι «το Εθνικό Σύστημα Αιμοδοσίας έχει κινητοποιηθεί πλήρως αυτές τις δύσκολες στιγμές για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη περίθαλψη των τραυματιών του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της χώρας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές, είναι επιτακτικό να συνεισφέρουμε όλοι όπως μπορούμε, καθώς υπάρχουν συμπολίτες μας που νοσηλεύονται και έχουν ανάγκες για αίμα».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εντοπίσουν ποια αιμοδοσία βρίσκεται στην περιοχή τους στον διαδραστικό χάρτη της ιστοσελίδας του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας  ekea.gr.

«Η αλληλεγγύη, είναι το πιο κρίσιμο όπλο μας τις δύσκολες στιγμές, ο παράγοντας «άνθρωπος» μπορεί να αποδειχτεί σωτήριος για άλλη μια φορά» καταλήγει η ανακοίνωση.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

ΕΟΦ: Αποσύρεται παρτίδα του Physiomer Baby

Σε ανάκληση παρτίδας του προϊόντος Physiomer Baby αμπούλες μίας χρήσης για ρινικό καθαρισμό και υγιεινή των βλεφάρων, προχωρεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα χορηγηθούν τα φάρμακα υψηλού κόστους την περίοδο του Πάσχα

Τον κατάλογο με τα 79 φάρμακα υψηλού κόστους, τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα δημοσιοποίησε με ανακοίνωση του ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Συνάντηση ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – ΕΟΠΥΥ : Ένα βήμα πριν την επίλυση χρόνιων προβλημάτων ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. με στελέχη του ΕΟΠΥΥ, με σκοπό την κατάθεση και υλοποίηση προτάσεων της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ απέναντι στα προβλήματα συνταγογράφησης και αξιολόγησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Σακχαρώδη Διαβήτη.