Απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης συμπληρώματος διατροφής

Απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής AJO NEGRO ABUELA CARMEN caps

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του συμπληρώματος διατροφής AJO NEGRO ABUELA CARMEN caps, αποφάσισε ο ΕΟΦ, μετά από ενημέρωση ότι περιέχει μη εγκεκριμένα πρόσθετα τροφίμων. Το προϊόν, επιπλέον, δεν είναι γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ. Η εταιρεία που το προμηθεύει, υποχρεούται, σύμφωνα με τον ΕΟΦ, για την εφαρμογή της απόφασης, η οποία αποτελεί προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

ΕΟΦ: Αποσύρεται παρτίδα του Physiomer Baby

Σε ανάκληση παρτίδας του προϊόντος Physiomer Baby αμπούλες μίας χρήσης για ρινικό καθαρισμό και υγιεινή των βλεφάρων, προχωρεί ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).

ΕΟΠΥΥ: Πώς θα χορηγηθούν τα φάρμακα υψηλού κόστους την περίοδο του Πάσχα

Τον κατάλογο με τα 79 φάρμακα υψηλού κόστους, τα οποία δεν θα είναι διαθέσιμα κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα δημοσιοποίησε με ανακοίνωση του ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ).

Συνάντηση ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ – ΕΟΠΥΥ : Ένα βήμα πριν την επίλυση χρόνιων προβλημάτων ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη

Σε θετικό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. με στελέχη του ΕΟΠΥΥ, με σκοπό την κατάθεση και υλοποίηση προτάσεων της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ απέναντι στα προβλήματα συνταγογράφησης και αξιολόγησης ιατροτεχνολογικών προϊόντων Σακχαρώδη Διαβήτη.