ΕΟΦ: Προσοχή σε μη επεμβατική συσκευή μέτρησης σακχάρου

Μη επεμβατικός μετρητής σακχάρου κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά δήθεν ως προϊόν της εταιρείας Roche.

Με ανακοίνωση του ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ) εφιστά την προσοχή του κοινού αναφορικά με μη επεμβατικό μετρητή σακχάρου ο οποίος κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά δήθεν ως προϊόν της εταιρείας Roche.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΦ:

«Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην παρουσίαση του προϊόντος ‘ACCU-CHEK μη επεμβατικός μετρητής γλυκόζης σακχάρου’ με ψευδή παρουσίαση ότι είναι κατασκευής του Ομίλου ROCHE, το οποίο διαφημίζεται στο διαδίκτυο ως συσκευή μη επεμβατική για τη μέτρηση του σακχάρου στο αίμα.

Το εν λόγω προϊόν που διαφημίζεται και διακινείται στη χώρα μας ως ‘ACCU-CHEK’, διαδικτυακά μέσω διαφόρων ιστοσελίδων, όπως www.kioltech.shop/bg, www.fnastypl.monster παρανόμως, ενώ η εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την κυκλοφορία του ή τη διακίνησή του στην ελληνική αγορά είναι άγνωστη.

Επισημαίνεται ότι το προϊόν ουδεμία σχέση έχει με τα προϊόντα της σειράς ‘ACCU CHEK’ που διακινούνται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ROCHE DIAGNOSTICS HELLAS.

Οι καταναλωτές καλούνται σε επαγρύπνηση, και να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στην αγορά και χρήση του εν λόγω προϊόντος».

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Γνώρισε τον άνθρωπο που της χάρισε τη ζωή ως δότης μυελού των οστών

Η συγκινητική στιγμή που η Δέσποινα Βουχούρη συναντά για πρώτη φορά το "νούμερο 198", τον άνθρωπο που της χάρισε ζωή μέσω του καταλόγου δότη μυελού των οστών.

Ιλαρά: Μαζικοί εμβολιασμοί σε καταυλισμούς Ρομά από τον ΕΟΔΥ

Ο ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της επιδημικής έξαρσης κρουσμάτων ιλαράς προχωρά σε δράσεις ενημέρωσης του πληθυσμού και μαζικούς εμβολιασμούς στις κοινότητες των Ρομά.

Π.Ο.Ν.: Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών για ζητήματα αξιοπρεπούς διαβίωσης και επιβίωσης νεφροπαθών και θαλασσαιμικών

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Κ. Χατζηδάκη για ζητήματα αξιοπρεπούς διαβίωσης και επιβίωσης νεφροπαθών και θαλασσαιμικών ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών.