«Καινοτομία & Τεχνητή Νοημοσύνη στον Αυτισμό»: Εκδήλωση για γονείς και ειδικούς

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας.

Το σωματείο «ΑΣΠΙΔΑ», ο κλάδος Πληροφορικής & Καινοτόμων Τεχνολογιών της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας (Ε.Ψ.Ε.) και η Ελληνική Εταιρία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων (Ε.Ε.Π.Α.Α.), συνδιοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα « Καινοτομία & Τεχνητή Νοημοσύνη στον Αυτισμό» το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρες 09:00-14:00, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων ( Ακαδημίας 50, metro: Πανεπιστημίου).

Η εκδήλωση στοχεύει σε μια νέα καινοτόμα ολιστική προσέγγιση στο φάσμα του Αυτισμού τόσο με γνώμονα την Επιστήμη της Πειραματικής και Εφαρμοσμένης Ανάλυσης Συμπεριφοράς όσο και τις νέες Τεχνολογίες.

Απευθύνεται σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, εκπαιδευτικούς, γονείς, φροντιστές και κάθε άτομο που ενδιαφέρεται για το φάσμα του Αυτισμού.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας και η είσοδος είναι δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην εκδήλωση είναι  η συμπλήρωση και αποστολή της δήλωσης συμμετοχής μέσω του link: https://forms.gle/5hXahVyuVRe5R6Eb7. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Καρκίνος του τραχήλου της μήτρας: Στις 13 Μαΐου ξεκινά η εφαρμογή του προγράμματος «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»

Στις 13 Μαΐου 2024 θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα πρώτα sms για το πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, το οποίο αφορά 2,5 εκατομμύρια γυναίκες ηλικίας 21-65 ετών.

«Υποστήριξη ατόμων με καρδιοπάθεια και η συμβολή των φροντιστών τους»: Ημερίδα από την ΕΠΙΟΝΗ

Το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών - ΕΠΙΟΝΗ, σε συνεργασία με τις ενώσεις ασθενών «Η Καρδιά του Παιδιού», «Σκυτάλη» και «Ένωση Καρδιοπαθών Αξιωματικών Π.Ν. – Λ.Σ. και Φίλων» θα πραγματοποιήσει ημερίδα με θέμα «Υποστήριξη ατόμων με καρδιοπάθεια και η συμβολή των φροντιστών τους».

Θερινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη 

Για 33η συνεχή χρονιά, η έμπειρη ομάδα της Π.Ε.Α.Ν.Δ. θα πραγματοποιήσει το εκπαιδευτικό θερινό κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα παιδιά με Σακχαρώδη Διαβήτη.