Οστεοπόρωση μετά τον καρκίνο του μαστού: Διαδικτυακό σεμινάριο από το σύλλογο Άλμα Ζωής

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού και η παρακολούθηση του είναι εντελώς δωρεάν. 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» γνωρίζει τα ερωτήματα που απασχολούν τις γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού και φροντίζει να τους παρέχει έγκυρη επιστημονική ενημέρωση μέσω του προγράμματος «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ» και την διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων..

Στα πλαίσια του προγράμματος ο σύλλογος «Άλμα Ζωής» διοργανώνει ένα νέο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Οστεοπόρωση μετά τον καρκίνο του μαστού», την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, και ώρα 5μμ-7μμ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε γυναίκα με εμπειρία καρκίνου μαστού και η παρακολούθηση του είναι εντελώς δωρεάν και πραγματοποιείται διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε γυναίκες με καρκίνο μαστού από όλη την Ελλάδα να πάρουν μέρος.

Ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Τροβάς, Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος, Εργαστήριο Έρευνας Παθήσεων του Μυοσκελετικού Συστήματος «Θ. ΓΑΡΟΦΑΛΙΔΗΣ», Πανεπιστήμιο Αθηνών-ΕΚΠΑ.

Τα ενημερωτικά webinars του συλλόγου «Άλμα Ζωής» πραγματοποιούνται με την ευγενική υποστήριξη: MSD Greece, Pfizer Hellas, Roche Diagnostics Hellas A.E., UTC Διεθνείς Μεταφορές ΑΕ.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ: https://almazois.gr/…/seminaria-karkinos-mastou…/…

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ» εδώ:  https://almazois.gr/programmata/seminaria-karkinos-mastou-apofasizw-giati-gnwrizw/

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Στην Αίγινα το 2ο Φεστιβάλ «Τέχνη και Ψυχική Υγεία»

Το Σωματείο Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών-ΕΠΙΟΝΗ διοργανώνει το 2ο πολυθεματικό Φεστιβάλ «Τέχνη και Ψυχική Υγεία» στο όμορφο νησί της Αίγινας (Ξενοδοχείο LaLiBay), στις 24 & 25 Μαΐου 2024, με ελεύθερη συμμετοχή.

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν προγράμματα κολύμβησης για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία

Για μία ακόμη χρονιά, ο Δήμος Αθηναίων δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά και ενήλικες με αναπηρία να συμμετέχουν στα δωρεάν προγράμματα κολύμβησης ειδικής φυσικής αγωγής.

Κέντρα Πρόληψης και Εξέτασης Checkpoint: Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εξέτασης HIV

Από τη Δευτέρα 20 ως και τη Δευτέρα 27 Μαΐου με μια επίσκεψη στο Checkpoint της Αθήνας (Πιττάκη 4, Μοναστηράκι) ή στο Checkpoint της Θεσσαλονίκης (Εγνατία 112) μπορείτε να κάνετε τεστ για HIV δωρεάν και χωρίς ραντεβού.