«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί»

Αυτό είναι το μήνυμα της «Λάμψης» με αφορμή τη διοργάνωση εκδήλωσης στο πλαίσιο του «Χρυσού Σεπτέμβρη»

«Ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί». Το μήνυμα αυτό δίνει ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Η Λάμψη», ο οποίος με αφορμή τον «Χρυσό Σεπτέμβρη» (Μήνα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Παιδικής, Εφηβικής Ηλικίας), διοργανώνει στις 16 Σεπτεμβρίου (18:00-21:00), στον Λευκό Πύργο, εκδήλωση για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενδυνάμωση των προσπαθειών για τις καλύτερες δυνατές συνθήκες νοσηλείας των παιδιών με καρκίνο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα φωταγωγηθεί ο Λευκός Πύργος με κίτρινο, που είναι το χρώμα του παιδικού καρκίνου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν γονείς και παιδιά του Συλλόγου, καθώς και η ψυχοκοινωνική ομάδα, που θα ενημερώνει το κοινό για το έργο της Λάμψης. Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η ομάδα των animateur Υupi Yaya, που θα κάνουν δράσεις εμψύχωσης – face painting για τα παιδιά, καθώς και η Dj Μαρίνα Σατανάκη.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Τα «άγνωστα» συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Τα κλασικά συμπτώματα πιθανότατα τα γνωρίζετε ήδη. Όμως υπάρχουν κι άλλα, «περίεργα» σημάδια, τα οποία δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Η αλήθεια για τις δίαιτες αποτοξίνωσης

Η λέξη αποτοξίνωση είναι ευρέως διαδεδομένη σε όσους ασχολούνται με δίαιτες και αδυνάτισμα. Δίαιτες αποτοξίνωσης είναι διαθέσιμες σε περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία ακόμα και στο διαδίκτυο.

Η Αυστραλία ξεκινά έρευνα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία της COVID-19

Η Αυστραλία ανακοίνωσε σήμερα τη διεξαγωγή έρευνας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία της COVID-19 και κυρίως τους δραστικούς περιορισμούς που επέβαλε στα ταξίδια ή την αργή υλοποίηση της εκστρατείας εμβολιασμού.