«Από το Α έως το Ω: Μια Ακαδημία για Γονείς»: Διαδραστική συνάντηση με θέμα τη βία των ανηλίκων

Ξεκινά ο 9ος κύκλος των Ακαδημιών Γονέων “Από το Α έως το Ω: μια Ακαδημία για Γονείς”, ο οποίος πραγματοποιείται από το ΠΜΣ “Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας” της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.).

Πρόκειται για 4 – 8 δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων, που πραγματοποιούνται τη δεύτερη ή τρίτη Τετάρτη κάθε μήνα, 18.15-20.00 μμ, από Ιανουάριο έως Μάιο 2024.

Στην Ακαδημία για Γονείς, για 9η συνεχή χρονιά, θα παρουσιαστούν από εξειδικευμένους επιστήμονες θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. Το  πρόγραμμα τελεί υπό την Αιγίδα του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων και Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) και του Υπουργείου Υγείας.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18.15 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση με θέμα: «Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο». Μιλούν:

-Ρίτα Μωραϊτάκη-Πικρού.
Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα «Αττική Μπροστά»,
Επιτροπή Ε.Ε.Ε.Ι. για τα δικαιώματα Παιδιών και Εφήβων & ενάντια στη βία των ανηλίκων- πρόγραμμα «ΦΟΙΒΟΣ».

-Άρτεμις Κ. Τσίτσικα.
Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α.
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,
Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.),
Β΄ Παιδ. Κλινική Ε.Κ.Π.Α. -Γ.Ν.Παίδων «Π. & Α. Κυριακού»,
Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας»,
Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.),

Οι Ακαδημίες πραγματοποιούνται με υβριδική κάλυψη της Ακαδημίας Γονέων Νέας Σμύρνης (πολυχώρος Γαλαξίας) για το Δίκτυο των Ακαδημιών και του ΕΔΔΥΠΠΥ σε όλη την επικράτεια.

Για προεγγραφή και παρακολούθηση δηλώστε συμμετοχή εδώ.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Συμβολική πεζοπορία 4χλμ. στον Υμηττό για τους Επιζώντες του Καρκίνου

Η Astellas Hellas, στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, διοργανώνει με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ συμβολική πεζοπορία 4 χλμ στο δάσος του Υμηττού.

Γαλάζια Σημαία 2024: Η λίστα με τις πιο καθαρές παραλίες της Ελλάδας

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» στη χώρα μας, οι βραβεύσεις για τις πιο καθαρές ακτές για το 2024.

20η εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Την 20η εθελοντική αιμοδοσία του πραγματοποιεί  την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».