Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών: Εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε θέματα υπολογιστών και συσκευών αφής

H Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών ανακοίνωσε την δημιουργία υπηρεσίας εξυπηρέτησης, υποστήριξης και εκπαίδευσης από απόσταση σε θέματα υπολογιστών και συσκευών αφής σε τυφλούς και άτομα με μειωμένη όραση.

H Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 δημιούργησε και ξεκινά μια νέα υπηρεσία που απευθύνεται στα μέλη όλων των σωματείων- μελών της αλλά και σε όλους τους τυφλούς και στα άτομα με μειωμένη όραση. Η νέα υπηρεσία αφορά την εξυπηρέτηση, υποστήριξη και εκπαίδευση από απόσταση σε θέματα υπολογιστών και συσκευών αφής. Η δράση της υπηρεσίας θα έχει ως εξής:

-Κάθε Τρίτη ο υπεύθυνος της υπηρεσίας, θα δέχεται κάθε ενδιαφερόμενο στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Βερανζέρου 31, 4οςόροφος) κατόπιν ραντεβού από τις 10:00 έως τις 14:00 για διευκολύνσεις όπως εγκατάσταση εφαρμογών σε laptop, tablet ή κινητό αφής, εκπαίδευση στη χρήση της ή επίλυση άλλων μεμονωμένων προβλημάτων τέτοιου είδους.

-Δημιουργία τμημάτων εκπαίδευσης στην χρήση υπολογιστή ή κινητών αφής διαδικτυακά σε ενδιαφερόμενους από όλη την χώρα. Για το λόγο αυτό μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 09.00-16.00 στο τηλέφωνο της Ομοσπονδίας 2105229968 μέχρι τις 19/01/2024. Τα τμήματα θα διαμορφωθούν πρωινές ή απογευματινές ώρες ανάλογα με το επίπεδο γνώσης των χρηστών ώστε να είναι ομοιογενή μετά το πέρας της ημερομηνίας δηλώσεων.

-Απομακρυσμένη υποστήριξη σε υπολογιστές κατόπιν ραντεβού.

Περισσότερες πληροφορίες : https://www.eoty.gr/

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Διήμερη Αιμοδοσία από την Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας «Αιμοπετάλιο»

Η Φοιτητική Ομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών «Αιμοπετάλιο» και το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, την Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Εκδήλωση: «Συνομιλώντας με τη Gen Z για την έμφυλη ισότητα»

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης «Συνομιλώντας με τη Gen Z για την έμφυλη ισότητα» μας καλούν να μοιραστούμε μαζί τους τις σκέψεις και τις προτάσεις μας για το πως μπορούμε να καλλιεργήσουμε μια κουλτούρα συναίνεσης, με βασικό φορέα διάδοσης τη νέα γενιά.

Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών–Κάπα 3: Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα

Το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών – Κάπα 3 και το Ερευνητικό Εργαστήριο «Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος διεξάγουν έρευνα με θέμα: «Άγχος, Κατάθλιψη και Ποιότητα Ζωής των Ασθενών με Καρκίνο» μετά την πανδημία COVID-19.