Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών–Κάπα 3: Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα

Θέμα της έρευνας είναι «το Άγχος, την Κατάθλιψη και την Ποιότητα Ζωής των Ασθενών με Καρκίνο».

Το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών – Κάπα 3 και το Ερευνητικό Εργαστήριο «Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο» του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος διεξάγουν έρευνα με θέμα: «Άγχος, Κατάθλιψη και Ποιότητα Ζωής των Ασθενών με Καρκίνο» μετά την πανδημία COVID-19.

Πρόκειται για μια έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα αξιολογηθούν από την επιστημονική ομάδα και θα βοηθήσουν στην διεξαγωγή δεδομένων με στόχο την καλύτερη διαχείριση των ασθενών με καρκίνο.

Συμπληρώστε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο για να συμμετάσχετε στην έρευνα:

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeKM58IpUxFm…/viewform

Το ερωτηματολόγιο αποτελείται από 3 μέρη και έχει διάρκεια περίπου 15’.

Η συμπλήρωση του αποτελεί ένδειξη της συγκατάθεσης σας για να συμμετάσχετε στην έρευνα, η οποία είναι εθελοντική και υπό αυτή τη μορφή μπορείτε να διακόψετε την συμμετοχή σας οποιαδήποτε στιγμή.

Σχετικά με το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών – Κάπα 3

“Παιδί” του covid, το Κάπα3 ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2020 με σκοπό να συνδράμει με πρωτότυπο και βιώσιμο τρόπο στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, καθώς και σε κάθε συνάνθρωπό μας που νοσεί από καρκίνο.

Μέχρι σήμερα, το Κάπα3 έχει βοηθήσει πάνω από 3.000 ωφελούμενους σε όλη την ελληνική επικράτεια, με επικέντρωση των δυνάμεων του σε ενέργειες κοινωνικής υποστήριξης προς πρόσωπα που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

 Που βρίσκεται το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών – Κάπα 3:

– Κωστή Παλαμά 13, 11141, Αθήνα.

– Θεαγένειο Νοσοκομείο, Θεσσαλονίκη (στην είσοδο).

– Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Ογκολογική Κλινική-Βραχεία Νοσηλεία, Γραφείο Κ3.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του Κάπα3: https://www.kapa3.gr/, info  @kapa3.gr & τηλ. 2105221424.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

20η εθελοντική αιμοδοσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Την 20η εθελοντική αιμοδοσία του πραγματοποιεί  την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), σε συνεργασία με την υπηρεσία Αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος».

Επιστροφή στην εργασία: Σεμινάρια Ενδυνάμωσης για Νέες Μητέρες

Το πρόγραμμα MothersCan χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και έχει ως στόχο την υποστήριξη και ενθάρρυνση των μητέρων να επιστρέψουν στην αγορά εργασίας και τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου της εργασιακής κουλτούρας.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Εκδήλωση για την συμπλήρωση 147 ετών από την ίδρυσή του

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.), με αφορμή τη συμπλήρωση 147 ετών από την ίδρυσή του (10 Ιουνίου), θα πραγματοποιήσει το διήμερο 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2024, μεγάλη εκδήλωση-έκθεση στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων του Μετρό Συντάγματος.