Συμβολική πεζοπορία 4χλμ. στον Υμηττό για τους Επιζώντες του Καρκίνου

Ένα μήνυμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου (2 Ιουνίου), η Astellas Hellas, στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σχετικά με τον καρκίνο του προστάτη, διοργανώνει με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ συμβολική πεζοπορία 4 χιλιομέτρων στο αισθητικό δάσος του Υμηττού.

Κεντρικό σύνθημα της εκδήλωσης: «Στέλνουμε μήνυμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του προστάτη».

Υπενθυμίζεται ότι, ότι ο καρκίνος του προστάτη είναι ο δεύτερος πιο συχνά εμφανιζόμενος τύπος καρκίνου στους άντρες και η δεύτερη συχνότερη αιτία θανάτου από καρκίνο στον ανδρικό πληθυσμό. Υπολογίζεται ότι 1 στους 10 άντρες θα εμφανίσει κάποια στιγμή στη ζωή του καρκίνο του προστάτη.

Η πεζοπορία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, με σημείο εκκίνησης το Πυροφυλάκιο Καραμολέγκου, στις 9:30πμ.

Διαδρομή:
Φραγκομονάστηρο – Βοτανικό Μονοπάτι -Εκκλησάκι Ανάληψης – Καλοπούλα.

Δηλώστε συμμετοχή στον περίπατο, συμπληρώνοντας τη φόρμα: https://forms.gle/97wyyjt3orfUHwtr9

Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλ. 210 7710335.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

ECDC: Προστατέψετε την υγεία σας το καλοκαίρι από τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι υπεύθυνοι του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC), για τα Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα (ΣΜΝ) που αυξάνονται ανησυχητικά, ειδικά μεταξύ των νέων κατά την θερινή περίοδο.

Κάπνισμα: 2 βίντεο για τη σημασία της διακοπής του καπνίσματος από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Με το μήνυμα «Η νέα γενιά έρχεται, το κάπνισμα φεύγει», η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία καλεί σε συλλογική προσπάθεια για μια Ελλάδα απαλλαγμένη από το κάπνισμα.

«Echoes – Αντίλαλοι»: Έκθεση φωτογραφίας νέων ενηλίκων που επιβίωσαν της ασθένειας του καρκίνου

Το Κέντρο Ημέρας Παιδιών, Εφήβων και Νέων Ενηλίκων με Νεοπλασματικές Ασθένειες της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, διοργανώνει τη 2η Έκθεση Φωτογραφίας του Εργαστηρίου Φωτογραφίας νέων ενηλίκων που επιβίωσαν της ασθένειας του καρκίνου με τίτλο: «Echoes – Αντίλαλοι».