Επιστημονική Ημερίδα: «Προληπτική Ιατρική και Πρωτοβάθμια Φροντίδα στα αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας»

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 και ώρα 4 το απόγευμα, στην αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς» της ΕΣΗΕΑ.

Η Ομοσπονδία Αυτοδιαχειριζόμενων Ταμείων Υγείας Ελλάδος (ΟΑΤΥΕ) διοργανώνει επιστημονική ημερίδα με τίτλο «Προληπτική Ιατρική και Πρωτοβάθμια Φροντίδα στα αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας», την Τρίτη 28 Μαΐου 2024 και ώρα 4 το απόγευμα, στην αίθουσα «Γεώργιος Καραντζάς» της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος).

Η Ημερίδα θα φέρει κοντά διακεκριμένους επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας των Ταμείων που απαρτίζουν την Ομοσπονδία, οι οποίοι θα μιλήσουν για τη σημασία της Πρόληψης στην προάσπιση και την προαγωγή της καλής υγείας του πληθυσμού και την εξασφάλιση οικονομιών κλίμακας για τα ασφαλιστικά ταμεία, ενώ θα παρουσιαστούν παραδείγματα καλών πρακτικών σε επιμέρους ιατρεία ειδικοτήτων των Ταμείων-Μελών της ΟΑΤΥΕ.

Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι: Σμαράγδα Αγορογιάννη (ΕΡΤ) και Μαρία Τσιλιμιγκάκη (iEidiseis.gr).

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:
 «Προληπτική Ιατρική και Πρωτοβάθμια Φροντίδα στα Αυτοδιαχειριζόμενα Ταμεία Υγείας» (youtube.com)

Μπορείτε να δείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας εδώ:

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Στην Αθήνα το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας

Το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας (8th World Conference on Research Integrity ) συνδιοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το WCRI Foundation.

ΕΟΔΥ: Τι ανακοίνωσε για την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην  Μαγνησία

Με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην ΠΕ Μαγνησίας, οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ συστήνουν την αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής για την αποφυγή της δευτερογενούς μετάδοσης της νόσου.

“Αγλαΐα Κυριακού”: Κανονικά θα λειτουργούν από Δευτέρα 3 Ιουνίου τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου

Κανονικά  θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 3 Ιουνίου τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".