Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση και διαχείριση ασθενών με αυτοάνοσα ρευματολογικά νοσήματα

Live Διαδικτυακή εκδήλωση στο facebook την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023, 19:00-20:00

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α) θα πραγματοποιήσει live διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση και διαχείριση ασθενών με αυτοάνοσα ρευματολογικά νοσήματα» την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρες 19:00-20:00 μέσω της σελίδας της στο Facebook: https://www.facebook.com/eleanarheumatism.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη της εταιρείας Viatris Τα θέματα της εκδήλωσης είναι:

«Βιο-Ομοειδή φάρμακα. Που βρισκόμαστε σήμερα; » με ομιλητή τον κο Νικόλαο Κούγκα,

Επιμ. Α’ ΕΣΥ Δ’ Παν. Παθολογική Κλινική Α.Π.Θ. Γ.Ν.Θ. Ιπποκράτειο.

«Γυναίκες σε αναπαραγωγική ηλικία και βιολογικοί παράγοντες» με ομιλήτρια την κα Πελαγία Κατσιμπρή, Διευθύντρια ΕΣΥ, Μονάδα Ρευματολογίας & Κλινικής Ανοσολογίας Π.Γ.Ν.Α. Αττικόν

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κάπνισμα είναι μια σοβαρή χρόνια ασθένεια και ο καπνιστής είναι ασθενής που χρειάζεται συχνή ιατρική παρέμβαση, αφού το κάπνισμα αυξάνει τη συχνότητα εμφάνισης σοβαρών νοσημάτων, αλλά και τη θνησιμότητα από τα νοσήματα αυτά.

Riviera shopping  for a good cause στις 6 Ιουνίου

Την Τρίτη 6 Ιουνίου, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον μοναδικό χώρο του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, σας περιμένουμε όλους, από τις 12.00 μέχρι τις 20.00, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, μέσα από το ξεχωριστό event Riviera Shopping for a Goοd Cause!

Εκδήλωση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Εορταστική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος  (31 Μαΐου) πραγματοποιεί η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για μαθητές, εκπαιδευτικούς και σχολεία που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας που είχε την έγκριση  του Υπουργείου Παιδείας.