Καρκίνος του πνεύμονα: κάνε τη σωστή ερώτηση

Η FairLife L.C.C. ανοίγει δυναμικά τη συζήτηση γύρω από το Στίγμα του Καρκίνου του Πνεύμονα μέσα από τη νέα καμπάνια “Κάνε τη σωστή ερώτηση”.
• Το Στίγμα διαιωνίζεται, καθώς ο Καρκίνος του Πνεύμονα χαρακτηρίζεται ως η “ασθένεια του καπνιστή”.
• Το Στίγμα υπονοεί ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν προκαλέσει οι ίδιοι την ασθένεια τους. Όλοι ανεξαιρέτως αξίζουν τον ίδιο σεβασμό, την ίδια συμπόνια, την ίδια φροντίδα.
Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε την αντίληψη και ευαισθητοποιούμε τον κόσμο σχετικά με τις συνέπειες του στίγματος στους ανθρώπους που βιώνουν τον καρκίνο του πνεύμονα αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Η καμπάνια, βασισμένη σε διεθνή εκστρατεία, δίνει τις απαντήσεις και παίρνει ζωή μέσα από τις αληθινές ιστορίες ασθενών και φροντιστών.
Η Μίλκα, ο Απόστολος, η Σύνθια, ο Eric, ο Χρήστος με την Βάσια, η Μαρία, η Αθηνά και η Πόλυ μοιράζονται μαζί μας τις βιωματικές τους εμπειρίες γύρω από το στίγμα και μας συγκινούν.

Οι «αλήθειες» τους είναι η καλύτερη “τροφή για σκέψη” και ταυτόχρονα μοχλός ευαισθητοποίησης για να εστιάσουμε στην πρόληψη και στη δίκαιη ζωή για τους ασθενείς με Καρκίνο του Πνεύμονα και τους οικείους τους.

Επισκέψου τη σελίδα της καμπάνιας www.kanetisostierotisi.gr και γίνε μέρος της προσπάθειας!

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Ινστιτούτο Prolepsis: Δωρεάν γάλα σε 6.699 μαθητές μέσω του προγράμματος «Διατροφή»

Μέσω του προγράμματος "Διατροφή" που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Prolepsis για 13η χρονιά σε σχολεία ευπαθών περιοχών της χώρας, έχουν ήδη προσφερθεί 341.136 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ Family και ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ σε μαθητές όλης της χώρας.

Υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ ΕΦΕΤ και Περιφέρειας Κρήτης

Πρωτόκολλο συνεργασίας για τον έλεγχο των τροφίμων μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) υπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ κ. Αντώνης Ζαμπέλας.

Διπλή μεταμόσχευση ήπατος – νεφρού στο ΓΝΘ «Ιπποκράτειο»

Ασθενής 53 ετών υποβλήθηκε επιτυχώς στις 6 Απριλίου 2024 σε διπλή συνδυασμένη μεταμόσχευση ήπατος-νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».