Καρκίνος του πνεύμονα: κάνε τη σωστή ερώτηση

Η FairLife L.C.C. ανοίγει δυναμικά τη συζήτηση γύρω από το Στίγμα του Καρκίνου του Πνεύμονα μέσα από τη νέα καμπάνια “Κάνε τη σωστή ερώτηση”.
• Το Στίγμα διαιωνίζεται, καθώς ο Καρκίνος του Πνεύμονα χαρακτηρίζεται ως η “ασθένεια του καπνιστή”.
• Το Στίγμα υπονοεί ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν προκαλέσει οι ίδιοι την ασθένεια τους. Όλοι ανεξαιρέτως αξίζουν τον ίδιο σεβασμό, την ίδια συμπόνια, την ίδια φροντίδα.
Φιλοδοξούμε να αλλάξουμε την αντίληψη και ευαισθητοποιούμε τον κόσμο σχετικά με τις συνέπειες του στίγματος στους ανθρώπους που βιώνουν τον καρκίνο του πνεύμονα αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία.
Η καμπάνια, βασισμένη σε διεθνή εκστρατεία, δίνει τις απαντήσεις και παίρνει ζωή μέσα από τις αληθινές ιστορίες ασθενών και φροντιστών.
Η Μίλκα, ο Απόστολος, η Σύνθια, ο Eric, ο Χρήστος με την Βάσια, η Μαρία, η Αθηνά και η Πόλυ μοιράζονται μαζί μας τις βιωματικές τους εμπειρίες γύρω από το στίγμα και μας συγκινούν.

Οι «αλήθειες» τους είναι η καλύτερη “τροφή για σκέψη” και ταυτόχρονα μοχλός ευαισθητοποίησης για να εστιάσουμε στην πρόληψη και στη δίκαιη ζωή για τους ασθενείς με Καρκίνο του Πνεύμονα και τους οικείους τους.

Επισκέψου τη σελίδα της καμπάνιας www.kanetisostierotisi.gr και γίνε μέρος της προσπάθειας!

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το κάπνισμα είναι μια σοβαρή χρόνια ασθένεια και ο καπνιστής είναι ασθενής που χρειάζεται συχνή ιατρική παρέμβαση, αφού το κάπνισμα αυξάνει τη συχνότητα εμφάνισης σοβαρών νοσημάτων, αλλά και τη θνησιμότητα από τα νοσήματα αυτά.

Riviera shopping  for a good cause στις 6 Ιουνίου

Την Τρίτη 6 Ιουνίου, στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στον μοναδικό χώρο του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, σας περιμένουμε όλους, από τις 12.00 μέχρι τις 20.00, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να στηρίξουμε τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, μέσα από το ξεχωριστό event Riviera Shopping for a Goοd Cause!

Εκδήλωση της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος

Εορταστική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος  (31 Μαΐου) πραγματοποιεί η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία για μαθητές, εκπαιδευτικούς και σχολεία που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας που είχε την έγκριση  του Υπουργείου Παιδείας.