Κλειστά για 3 ώρες τα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης & Έβρου

Κλειστά θα είναι από τις 11:30 έως τις 14:30 τα φαρμακεία της πόλης  λόγω της στάσης εργασίας που κήρυξε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης σε ένδειξη πένθους για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Κατά τις ώρες της στάσης εργασίας το κοινό θα εξυπηρετείται από τα εφημερεύοντα φαρμακεία.

Και στον Έβρο τα φαρμακεία θα παραμείνουν κλειστά 12.00-15.00, καθώς ο Φαρμακευτικός Σύλλογος του Νομού θα συμμετάσχει στην ημέρα πένθους. Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων «…προχωρούμε σε διακοπή λειτουργίας των φαρμακείων μας από τις 12.00 έως τις 15.00, την Τετάρτη 8/3/2023 ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών και συμπαράστασης στις οικογένειες που βίωσαν την απώλεια των δικών τους προσώπων». Κατά το εν λόγω τρίωρο οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα κατά τόπους εφημερεύοντα φαρμακεία.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Γνώρισε τον άνθρωπο που της χάρισε τη ζωή ως δότης μυελού των οστών

Η συγκινητική στιγμή που η Δέσποινα Βουχούρη συναντά για πρώτη φορά το "νούμερο 198", τον άνθρωπο που της χάρισε ζωή μέσω του καταλόγου δότη μυελού των οστών.

Ιλαρά: Μαζικοί εμβολιασμοί σε καταυλισμούς Ρομά από τον ΕΟΔΥ

Ο ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της επιδημικής έξαρσης κρουσμάτων ιλαράς προχωρά σε δράσεις ενημέρωσης του πληθυσμού και μαζικούς εμβολιασμούς στις κοινότητες των Ρομά.

Π.Ο.Ν.: Επιστολή στον Υπουργό Οικονομικών για ζητήματα αξιοπρεπούς διαβίωσης και επιβίωσης νεφροπαθών και θαλασσαιμικών

Συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Κ. Χατζηδάκη για ζητήματα αξιοπρεπούς διαβίωσης και επιβίωσης νεφροπαθών και θαλασσαιμικών ζητά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Νεφροπαθών.