Συνέδριο της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Συνέδριο της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (MIYA) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας με θέμα «Η ανδρολογία στην τέχνη της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής» κήρυξε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, εκπροσωπώντας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για τα επτά χρόνια δημιουργίας και έμπνευσης της ΜΙΥΑ, όπου οικογένειες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις βιωματικές εμπειρίες τους από τη θετική εξέλιξη της θεραπευτικής προσέγγισης της ΜΙΥΑ.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν, επίσης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ), υποναύαρχος  Αντώνιος Παπαγεωργίου, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της ΕΛΑΣ, υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαδέκας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Λιμενικού Σώματος, υποναύαρχος Γεώργιος Κωνσταντέλλος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ), αρχιπλοίαρχος Σταύρος Γιαννικάκης, ο διοικητής του ΝΝΑ, αρχιπλοίαρχος Σωτήριος Μωραΐτης, καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Τα «άγνωστα» συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Τα κλασικά συμπτώματα πιθανότατα τα γνωρίζετε ήδη. Όμως υπάρχουν κι άλλα, «περίεργα» σημάδια, τα οποία δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Η αλήθεια για τις δίαιτες αποτοξίνωσης

Η λέξη αποτοξίνωση είναι ευρέως διαδεδομένη σε όσους ασχολούνται με δίαιτες και αδυνάτισμα. Δίαιτες αποτοξίνωσης είναι διαθέσιμες σε περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία ακόμα και στο διαδίκτυο.

Η Αυστραλία ξεκινά έρευνα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία της COVID-19

Η Αυστραλία ανακοίνωσε σήμερα τη διεξαγωγή έρευνας για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πανδημία της COVID-19 και κυρίως τους δραστικούς περιορισμούς που επέβαλε στα ταξίδια ή την αργή υλοποίηση της εκστρατείας εμβολιασμού.