Συνέδριο της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Συνέδριο της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών παρουσία του αρχηγού ΓΕΝ

Την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (MIYA) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (ΝΝΑ) και της Ελληνικής Ανδρολογικής Εταιρείας με θέμα «Η ανδρολογία στην τέχνη της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής» κήρυξε ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης, εκπροσωπώντας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε εορταστική εκδήλωση για τα επτά χρόνια δημιουργίας και έμπνευσης της ΜΙΥΑ, όπου οικογένειες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις βιωματικές εμπειρίες τους από τη θετική εξέλιξη της θεραπευτικής προσέγγισης της ΜΙΥΑ.

Στο συνέδριο παραβρέθηκαν, επίσης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΕΘΑ (ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ), υποναύαρχος  Αντώνιος Παπαγεωργίου, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού της ΕΛΑΣ, υποστράτηγος Αθανάσιος Μπαδέκας, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του Λιμενικού Σώματος, υποναύαρχος Γεώργιος Κωνσταντέλλος, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΝ (ΓΕΝ/ΔΥΓ), αρχιπλοίαρχος Σταύρος Γιαννικάκης, ο διοικητής του ΝΝΑ, αρχιπλοίαρχος Σωτήριος Μωραΐτης, καθώς και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Ε.Σ.Α.μεΑ.: Άμεση λύση στα προβλήματα των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία!

Δύο ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στις δομές «Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία» - Κ.Δ.Α.Π.Α.μεΑ. επισημαίνει με επιστολή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία - ΕΣΑμεΑ στην υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Ζαχαράκη.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης υπέγραψε την Ανοιχτή Επιστολή του EURORDIS #ActRare2024

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Κυστικής Ίνωσης υπέγραψε την Ανοιχτή Επιστολή του Eurordis- Rare Diseases Europe #ActRare2024, η οποία απευθύνεται προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τους επόμενους Ευρωπαίους ηγέτες, ενόψει της Ευρωπαϊκών Εκλογών.

1ο Επιστημονικό Συνέδριο «Recovery-Ανάκαμψη στην Ψυχική Υγεία. Συμπερίληψη και δικαιώματα»

Το  πρώτο επιστημονικό συνέδριο «Recovery- Ανάκαμψη στην Ψυχική Υγεία: Συμπερίληψη και δικαιώματα» θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαΐου 2024 στο Αμφιθέατρο του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής, Νευρολογίας και Ιατρικής Ακρίβειας (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.).