15η Health Expo Athens: Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, 24 και 25 Φεβρουαρίου 2024

Η ετήσια διοργάνωση της HEALTH EXPO ATHENS, αποτελεί το μεγαλύτερο
συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός στον χώρο του φαρμακείου, τα τελευταία 14 χρόνια.

Συνεχίζοντας δυναμικά τον θεσμό της HEALTH EXPO ATHENS, η Χαραμή ΑΕ, με πολυετή εμπειρία στον χώρο διεξαγωγής εκδηλώσεων για επαγγελματίες υγείας, διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά, το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός στον χώρο της υγείας, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Η 15η Health Expo Athens θα διεξαχθεί ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 24 & 25 Φεβρουαρίου 2024. Στόχοι της εκδήλωσης αποτελούν η βελτίωση των επιστημονικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, η ανάδειξη καινοτόμων προϊόντων, πρακτικών και τεχνολογιών, η βελτιστοποίηση της διαχείρισης της επιχείρησης και η ενημέρωση για επίκαιρα θέματα στον χώρο της υγείας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη θεσμικών φορέων και εταιρειών που δραστηριοποιούνται μέσω της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών, στον χώρο της υγείας.

Το πρόγραμμα των ομιλιών θα επικεντρωθεί σε 2 κύριες Θεματικές Ενότητες:

1η Ενότητα : Επιστημονικό Πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  • Το Συνέδριο Φαρμακευτικής Φροντίδας της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρείας (Ε.Φ.Ε), με στόχο να βελτιώσει τις επιστημονικές δεξιότητες σε βασικά θεραπευτικά πεδία της Φαρμακευτικής Φροντίδας, που είναι απαραίτητα για την καθημερινή πρακτική στο φαρμακείο.
  • Το Συμπόσιο της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοποιών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων (Π.Ε.Φ.Ν.Ι.), με θέμα την Αντιμετώπιση των Λοιμώξεων, θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και εργαστήρια με στόχο την επιμόρφωση στην αντιμικροβιακή επιτήρηση.
  • Την Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Νανοτεχνολογίας στις Επιστήμες Υγείας (ΕΛ.Ε.Ν.ΕΠ.Υ), με στόχο να παρουσιάσει στην επιστημονική κοινότητα, προηγμένα θέματα Νανοτεχνολογίας, νέες καινοτομίες, καθώς επίσης και χρήσιμα θεραπευτικά εργαλεία.

2η Ενότητα: Επιχειρηματικότητα και Εξελίξεις στο Επάγγελμα.

Η ενότητα αυτή, είναι αφιερωμένη σε επιχειρηματικά θέματα, αλλά και σε εξελίξεις που αφορούν το φαρμακευτικό κλάδο, με στόχο την ενημέρωση και ανάπτυξη των διοικητικών, εμπορικών και διαχειριστικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, για τη βέλτιστη οργάνωση και διαχείριση της επιχείρησής τους. Παράλληλα, η ενότητα αυτή περιλαμβάνει και ομιλίες σχετικά με τη ψηφιακή στρατηγική του σύγχρονου φαρμακείου, με σκοπό την προβολή του και τη δημιουργία θετικών εμπειριών στους πελάτες του. Στην ενότητα αυτή, εντάσσεται επίσης και το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ).

Μέσα στο όλο πρόγραμμα του Συνεδρίου θα ενταχθούν επίσης:

  • Δορυφορικές Ομιλίες και Εργαστήρια Εταιρειών-Χορηγών: Οι εταιρείες του χώρου θα παρουσιάσουν νέες καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα υγείας και ομορφιάς, μέσω χορηγούμενων δορυφορικών ομιλιών και εκπαιδευτικών εργαστηρίων.
  • New Brands Concept: Παρουσιάσεις εταιρειών με νέα brands, με στόχο τη διαφοροποίηση του φαρμακείου, μέσω καινοτομίας.

Ανεξαρτήτως επαγγέλματος, η 15ης Health Expo Athens, θα αποτελέσει για μία ακόμη χρονιά, πόλο έλξης για χιλιάδες επαγγελματίες υγείας από όλη την Ελλάδα και τη Κύπρο, που επιδιώκουν την επιστημονική και επιχειρηματική τους εξέλιξη.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Διπλή μεταμόσχευση ήπατος – νεφρού στο ΓΝΘ «Ιπποκράτειο»

Ασθενής 53 ετών υποβλήθηκε επιτυχώς στις 6 Απριλίου 2024 σε διπλή συνδυασμένη μεταμόσχευση ήπατος-νεφρού στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο».

Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης Παιδιών και Εφήβων σε ακριτικά νησιά του Β. Αιγαίου: Απολογιστική εκδήλωση

Βασικός σκοπός του προγράμματος που υλοποίησε το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου ήταν να ενισχύσει τους παράγοντες που συμβάλλουν στην ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας παιδιών και εφήβων μέσα από βιωματικά εργαστήρια. 

Με την συμμετοχή κορυφαίων ειδικών το 9ο Συνέδριο Αξιολόγησης Τεχνολογιών Υγείας (ΗΤΑ)

Κύριο θέμα του 9ου συνεδρίου HTA είναι οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες που ανακύπτουν με την εφαρμογή του νέου κανονισμού της ΕΕ για την αξιολόγηση της τεχνολογίας υγείας που θα επιτρέψει ζωτικής σημασίας καινοτόμες τεχνολογίες υγείας να είναι ευρύτερα διαθέσιμες.