20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο: «Η Πολυδιάστατη Επιστήμη της Φαρμακευτικής»

H Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών (ΠΕΦ) διοργανώνει το 20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, με τίτλο «Η Πολυδιάστατη Επιστήμη της Φαρμακευτικής», το οποίο θα λάβει χώρα στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023.

Η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών αποτελεί το επιστημονικό και εργατικό σωματείο των φαρμακοποιών που δεν είναι κάτοχοι φαρμακείου, δηλαδή εκπροσωπεί φαρμακοποιούς που εργάζονται στη Φαρμακευτική Βιομηχανία, στους κρατικούς οργανισμούς (ΕΟΦ, ΕΟΠΥΥ), στα φαρμακεία, τις φαρμακαποθήκες και τις ιδιωτικές κλινικές.

Φέτος, το 20ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο έχει ως στόχο να αναπτύξει τομείς που συναντά κανείς στη φαρμακευτική αγορά, αλλά όχι απαραίτητα ως αντικείμενα διδασκαλίας.

Έτσι, ο κάθε συμμετέχοντας, φαρμακοποιός ή μη, θα έχει τη δυνατότητα να συναντήσει συναδέλφους από διαφορετικούς κλάδους της φαρμακευτικής, να γνωρίσει τις τελευταίες εξελίξεις σε αντικείμενα που άπτονται της εργασίας του και να ανταλλάξει απόψεις επάνω σε αυτά.

Οι νεότεροι συνάδελφοι αλλά και εκκολαπτόμενοι φαρμακοποιοί και μη, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις διαφορετικές πτυχές του επαγγέλματος του φαρμακοποιού και να έρθουν σε επαφή με όλο τον φαρμακευτικό κλάδο.

Το πρόγραμμα των ομιλιών θα επικεντρωθεί στις παρακάτω θεματικές ενότητες:

-Παραγωγή / Επιθεώρηση / Quality.

-Κανονιστικές Υποθέσεις (Regulatory Affairs).

-Φαρμακοεπαγρύπνηση.

-Κλινικές μελέτες / Medical Affairs.

-Συμπληρώματα διατροφής / Ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

-Καλλυντικά προϊόντα.

-Συμμετοχή νοσοκομειακού φαρμακοποιού στη βασική έρευνα και ογκολογία στις ιδιωτικές κλινικές.

-Ημέρες καριέρας στη Φαρμακευτική.

-Marketing.

-Οικονομικά της Υγείας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.pharmacongress.gr.

Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών: Χρήστου Λαδά 5-7, Αθήνα, τηλ. 210 9227182, www.Pepharm.gr, info@Pepharm.gr.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Έξαρση κρουσμάτων κοκκύτη στην Ευρώπη και την Ελλάδα: Επιτακτική η ανάγκη εμβολιασμού

Η αύξηση των δηλωθέντων κρουσμάτων κοκκύτη πιθανώς συνδέεται με τη μη έγκαιρη ανοσοποίηση ορισμένων ηλικιακών ομάδων καθώς και τη χαμηλότερη κυκλοφορία του παθογόνου κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Ασθενείς με VHL: «Μηδενίζουμε το στίγμα, πολλαπλασιάζουμε την ελπίδα»

Η Οικογενειακή Συμμαχία κατά της νόσου V.H.L Ελλάδος, με αφορμή τη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Σπανίων Παθήσεων, θέτει ως στόχο για ακόμη μία φορά τη βελτίωση της αντιμετώπισης των ατόμων με νόσο VHL.

Μόλυβδος και προστασία των εργαζομένων: Πράσινο φως της ΕΕ για νέες οριακές τιμές

Για πρώτη φορά σε 40 χρόνια, η ΕΕ επανεξέτασε τα οριακά επίπεδα επαγγελματικής έκθεσης στον μόλυβδο και τις ανόργανες ενώσεις του, μειώνοντάς τα κατά πέντε φορές.