Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόβλεψη του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου στους νέους

Την απάντηση στο ερώτημα «Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος στους νέους: Μπορεί να προβλεφθεί;» θα δώσουν ο καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ Γεώργιος Ευθυμιάδης και ο διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ Θωμάς Γκόσιος, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει, στις 18 Σεπτεμβρίου, ο δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με την οργάνωση «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής», στις 19:00, και η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Η είδηση ενός αιφνίδιου θανάτου είναι από μόνη της σοκαριστική, πόσο μάλλον όταν αφορά νέους ανθρώπους. Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον μας για τους νέους, τους οποίους πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουμε. Είμαστε πάντα δίπλα τους με όποιο τρόπο μπορούμε» σημειώνει ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης καλώντας γονείς και παιδιά να παρακολουθήσουν την ενημέρωση για το φλέγον ζήτημα των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων στους νέους.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

17ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας: Η έρευνα και η διαχείριση της νόσου στο επίκεντρο

Ο Πανελλήνιος Επιστημονικός Σύλλογος κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.) ανακοίνωσε τη διοργάνωση του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Επιληψίας, από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1 Οκτωβρίου 2023, αποκλειστικά δια ζώσης, στο Ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα Olympia) στην Αθήνα.

Τα «άγνωστα» συμπτώματα της εγκυμοσύνης

Τα κλασικά συμπτώματα πιθανότατα τα γνωρίζετε ήδη. Όμως υπάρχουν κι άλλα, «περίεργα» σημάδια, τα οποία δεν είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Η αλήθεια για τις δίαιτες αποτοξίνωσης

Η λέξη αποτοξίνωση είναι ευρέως διαδεδομένη σε όσους ασχολούνται με δίαιτες και αδυνάτισμα. Δίαιτες αποτοξίνωσης είναι διαθέσιμες σε περιοδικά, εφημερίδες, βιβλία ακόμα και στο διαδίκτυο.