Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόβλεψη του αιφνίδιου καρδιακού θανάτου στους νέους

Την απάντηση στο ερώτημα «Αιφνίδιος καρδιακός θάνατος στους νέους: Μπορεί να προβλεφθεί;» θα δώσουν ο καθηγητής Καρδιολογίας ΑΠΘ Γεώργιος Ευθυμιάδης και ο διδάκτωρ Ιατρικής ΑΠΘ Θωμάς Γκόσιος, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώνει, στις 18 Σεπτεμβρίου, ο δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με την οργάνωση «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής», στις 19:00, και η είσοδος είναι ελεύθερη.

«Η είδηση ενός αιφνίδιου θανάτου είναι από μόνη της σοκαριστική, πόσο μάλλον όταν αφορά νέους ανθρώπους. Η πρωτοβουλία αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον μας για τους νέους, τους οποίους πρέπει με κάθε τρόπο να προστατέψουμε. Είμαστε πάντα δίπλα τους με όποιο τρόπο μπορούμε» σημειώνει ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης καλώντας γονείς και παιδιά να παρακολουθήσουν την ενημέρωση για το φλέγον ζήτημα των αιφνίδιων καρδιακών θανάτων στους νέους.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Στην Αθήνα το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας

Το 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο για την Ακεραιότητα της Έρευνας (8th World Conference on Research Integrity ) συνδιοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) και το WCRI Foundation.

ΕΟΔΥ: Τι ανακοίνωσε για την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην  Μαγνησία

Με αφορμή την έξαρση κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην ΠΕ Μαγνησίας, οι υπεύθυνοι του ΕΟΔΥ συστήνουν την αυστηρή τήρηση των μέτρων ατομικής υγιεινής για την αποφυγή της δευτερογενούς μετάδοσης της νόσου.

“Αγλαΐα Κυριακού”: Κανονικά θα λειτουργούν από Δευτέρα 3 Ιουνίου τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου

Κανονικά  θα πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 3 Ιουνίου τα προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού".