Φτιάξτε σε λίγα λεπτά ένα απολαυστικό πιάτο που θα ενισχύσει τα αποθέματα σιδήρου στον οργανισμό σας
Υλικά
150 γρ. βίδες
3 ντοματίνια
100 γρ. σπανάκι
½ κ.γ. θυμάρι
50 γρ. μικρές κατεψυγμένες γαρίδες, καθαρισμένες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
* Βράζετε τα ζυμαρικά ανάλογα με το πόσο σκληρά τα θέλετε σε άφθονο αλατισμένο νερό.
* Στη συνέχεια, πλένετε, καθαρίζετε και κόβετε τα ντοματίνια κατά μήκος στη μέση.
* Βάζετε στη φωτιά ένα τηγάνι με λίγο λάδι. Όταν ζεσταθεί, ρίχνετε το σπανάκι, τις γαρίδες, το θυμάρι και σοτάρετε για λίγο.
* Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ρίχνετε σ’ ένα μπολ. Προσθέτετε το μίγμα με το σπανάκι και τα ντοματίνια. Ανακατεύετε και σερβίρετε.