Φρουτοσαλάτα εποχής για έξτρα βιταμίνες

Φτιάξτε στο άψε σβήσε μια δροσερή και θρεπτική φρουτοσαλάτα για 4 άτομα

Υλικά

4 ροδάκινα

  • 200 γραμμ. φραγκοστάφυλα
  • 200 γραμμ. φράουλες
  • 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  • 1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη
  • εκχύλισμα βανίλιας
  • 3 κουτ. σούπας κονιάκ

Παρασκευή

Ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε φέτες. Πλένετε τα φραγκοστάφυλα και αφαιρείτε τις ρώγες από τα τσαμπιά. Πλένετε και αφαιρείτε τα κοτσανάκια από τις φράουλες και τις πιο χοντρές τις κόβετε στα δύο ή r και στα τέσσερα. Μοιράζετε τα φρούτα σε 4 ατομικά μπολ και πασπαλίζετε με κανέλα. Ανακατεύετε το εκχύλισμα βανίλιας και το κονιάκ r r και περιχύνετε τα φρούτα. Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

spot_imgspot_img

Σχετικά Άρθρα

Σχετικά Άρθρα

Ομελέτα με μπρόκολο

Αυτή η ομελέτα με μπρόκολο είναι γευστική και πλούσια σε θρεπτικές ουσίες. Μπορείτε να τη σερβίρετε με ψωμί, αν θέλετε ένα γρήγορο και υγιεινό γεύμα για πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα.

Κριθαρότο λαχανικών

Φτιάξτε ένα απολαυστικό και υγιεινό κριθαρότο λαχανικών. Η ποσότητα των υλικών αντιστοιχεί σε 3 μερίδες

Πεντανόστιμοι και κρατσανιστοί μπροκολοκεφτέδες

Αυτό το πιάτο πρέπει να το δοκιμάσετε. Πεντανόστιμοι και κρατσανιστοί μπροκολοκεφτέδες, στο τηγάνι με ελάχιστο λάδι.