Φτιάξτε στο άψε σβήσε μια δροσερή και θρεπτική φρουτοσαλάτα για 4 άτομα
Υλικά
4 ροδάκινα
- 200 γραμμ. φραγκοστάφυλα
- 200 γραμμ. φράουλες
- 5 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
- 1 κουτ. σούπας κανέλα σε σκόνη
- εκχύλισμα βανίλιας
- 3 κουτ. σούπας κονιάκ
Παρασκευή
Ξεφλουδίζετε τα ροδάκινα, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα κόβετε σε φέτες. Πλένετε τα φραγκοστάφυλα και αφαιρείτε τις ρώγες από τα τσαμπιά. Πλένετε και αφαιρείτε τα κοτσανάκια από τις φράουλες και τις πιο χοντρές τις κόβετε στα δύο ή r και στα τέσσερα. Μοιράζετε τα φρούτα σε 4 ατομικά μπολ και πασπαλίζετε με κανέλα. Ανακατεύετε το εκχύλισμα βανίλιας και το κονιάκ r r και περιχύνετε τα φρούτα. Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.